Следвайте ни

Очите на четири! Има 6 страшни знака, вещаещи само проблеми

viber icon

Знаците и суеверията на съдбата могат да се тълкуват по различен начин, въпреки че има такива, които със сигурност предвещават нещо лошо в живота ни, пише вестник Ретро.

Смята се, че ако пеперуда влезе в дома ви през отворен прозорец или врата, това е знак за предстоящо боледуване на член от семейството. Ако се сблъскате с това, е по-добре внимателно да хванете пеперудата, но без да я нараните, и след това я пуснете на свобода.

Когато в дома ви влети птица, това значи, че ви е посетила душата на някой починал човек, който иска да ви предупреди за предстоящи опасности. Обезателно обърнете внимание на този знак, а след това отидете в църква и запалете свещичка за здраве и късмет.

С лаенето на кучетата се свързват доста неприятни предсказания. Като правило, ако чуете вечерта вой на кучета, това предвещава скорошна смърт на близък. Това важи и в случай, че някой роднина дълго време боледува, тоест този знак може да се тълкува, че много скоро неговите страдания и мъки ще приключат.

Според суеверието, ако облечете вещ наопаки, това значи, че ви очакват много сериозни конфликти и проблеми в личен план. Старайте се да сте внимателни с дрехите си и ако случайно ги облечете наопаки, веднага ги съблечете и оправете това. След това задължително си сложете и една безопасна игла, тъй като се смята, че тя отблъсква лошия късмет и бедите.

Ако срещнете жена с празна кофа, това няма да ви донесе нищо добро в живота.Бъдете готови, че плановете и целите ви няма да се реализират. Затова, ако видите жена с празна кофа, трябва да прекръстите пръстите си.

Ако някой ви донесе комплект ножове или вилици, това също е лош знак. За да се предпазите от лошото влияние на острите предмети, трябва да ги увиете с мек материал и да ги скриете. По този начин ще избегнете конфликтните ситуации, които могат да възникват във вашия дом.

 

  


  

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?