Следвайте ни

Очен лекар хвърли бомба за Сашка Васева - ето какво каза

viber icon

Читателка на вестник "Уикенд" изпрати отворено писмо, с което да разнищи ситуацията с проблемите с очите на Сашка Васева. Примата неведнъж е споделяла притесненията си, че губи войната за зрението си и много скоро може да ослепее. Д-р Минчева смята, че Васева лъже за тежките проблеми със зрението си, защото те са поправими. Вижте какво написа самата тя:
 
"Здравейте! От години всяка седмица купувам вестник „Уикенд”. В последния брой прочетох спекулациите на дупнишката Мадона за проблема с очите й. Всъщност, Сашка Васева говори за това във всяко свое появяване в тв форматите.

Аз съм очен лекар и ще коментирам по същество нещата, които приказва от много време. Атрофията на очния нерв е наистна сериозна болест, която за съжаление е необратима. Той се намира в задния полюс на окото и е част от мозъка. Не може предната част на окото, измивана с каквито и да е води от каквито и да било изворчета, да стигне до нерва. Водата може да повлияе само на предния сегмент - конюктива, клепачи. Това би следвало да й е разяснено още на първия преглед.

Сашка казва, че имала и катаракта. Ами да я оперира! В цяла България се правят наистина успешни операции. Ако няма доверие на българските хирурзи, които са доста добри, нека да потърси помощ в Германия, която също не й е непозната. Нейните оплаквания, некомпетентност и извинете ме – пълни глупости, ги повтаря безброй пъти. Проблемът е, че по този начин се подкрепя лъже-науката, хората си внушават, че ще прогледнат благодарение на води от изворчета, а не благодарение на постиженията на медицината. Надявам се, че г-жа Васева го прави напълно несъзнателно.


Няма нужда от нейните приказки – нека Сашка да се довери на очен хирург и да  действа! Това е единственият правилен вариант за нея! 
С уважение, д-р Минчева"

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?