Следвайте ни

Обърнат френски маникюр – хит през пролетта

viber icon

Френският маникюр е универсален - изглежда чудесно с различни цветове и е подходящ за всякакъв повод. През пролетта на 2020-а ще виждаме и един по-различен прочит на вечната класика - т.нар. обърнат френски маникюр. Както името подсказва, при този маникюр правилата се обръщат и връхчетата са в основата на ноктите. Можете и да завъртите бялата лента по диагонал на нокътя за още по-ефектен резултат.

За да си направите такива нокти, трябва да разделите нокътната плоча на две с диагонална линия и да оцветите по-малката в бяло или в друг предпочитан цвят. Много популярни са пъстрите варианти, при които обикновено основата на ноктите е в неутрален цвят, а връхчетата са ярки. Както класическият френски маникюр, така и обърнатият, са подходящи за по-къси нокти, особено ако проявите фантазия и изберете нестандартен, ярък цвят за връхчетата. За специален повод заложете на по-бляскава комбинация със златисто или сребърно.

Мирослава Атмаджова

Мирослава Атмаджова

Редактор - marica.bg

Мирослава Атмаджова е завършила Право в ПУ „Паисий Хилендарски“. Работила е като копирайтър в голяма IT компания. Част е от екипа на „Марица“ от 2017 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?