46

Обрат! Забиха ли нож в гърба на Слави музикантите му

"Ку-ку Бенд" тръгва на турне, но без Слави. Музикантите Евгени Димитров-Маестрото и проф. Цветан Недялков разкриха защо, както и каква е тайната да са заедно вече 30 години. 

 "Ние сме интересна формация, защото при нас са събрани различни музиканти - такива, които се занимават с фолклор, с рок, с класическа музика... Ние сме пример за това и как политиците могат да се учат от нас - как да се подхожда с уважение към различния от теб" - каза пред Би Ти Ви Цветан Недялков.

От първоначалния състав на бенда са се запазили почти всички членове. 

Бендът тръгва на турне след 13-годишно прекъсване.

Тазгодишното турне на "Ку-ку Бенд" обаче ще е без Слави Трифонов заради неговите ангажименти в друга област. 

"С абсолютно разбиране той приема това. Всеки един от членовете на "Ку-ку Бенд" винаги е можел да развива самостоятелни проекти и да свири в други групи. Ние го разбираме, и той разбира нас" - така Маестрото отговори на въпроса дали Слави Трифонов ще се включи в турнето. 

Балетът също няма да присъства. Причината - желанието на музикантите е да се съсредоточат върху това, което наистина ги събира, а именно музиката. 

И двамата си спомнят много добре началото на "ку-ку Бенд", първото им турне  като "ку-ку Бенд", която е особено емоционална за Маестрото. 

"Аз пък си спомням как се запознах в Евгени, когато бяхме войници в казармата. Бяхме скатавки в Ансамбъла на строителните войски. Явно е видял нещо в мен. Аз всеки ден в свободното си време свирех, вместо да си почивам" - разказва Цветан Недялков. 

И двамата очакват отново много публика и хора, които заедно с тях ще пеят песните им, на турнето. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Тик-так, тик-так...

Тик-так, тик-так...

29.05.2022 | 22:02

СССР 1982 г.: Забранени са рок групите Аквариум, Машина времени, ДДТ. Русия 2022 г.: Забранени са рок групите Аквариум, Машина времени, ДДТ.

Отговори
5 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?