49
Следвайте ни

Обрат в поп фолка: Софи Маринова на седмото небе, а причината е... СНИМКА

viber icon

Софи Маринова изглежда щастлива, а причитата вече е ясна - изпълнителката отново прибра Гринго, без когото очевидно не може да живее. В основата на сдобряването стоял приятелят на Преслава - Павел, пише Hotnews.bg. Двете певици са първи приятелки, а докато за пореден път Софка била разделена с мачото, Павел се чувствал без подходяща компания.

Липсата на Гринго проличала най-силно при пътуването на семействата до Малдивите. Въпреки че Софка бе в компанията на сина си Лоренцо, той не бил подходяща компания за Павел заради разликата във възрастта. Не могъл да замести Гринго и Коцето, който също е в приятелския кръг на Маринова и бе на райската почивка. Той бил твърде шумен и ексцентричен за вкуса на Павел, който направил всичко възможно, за да сдобри кумицата и кумеца си.

Сега Гринго и Павел са отново много близки, а Маринова дори показа как се целува с насилника си навръх рождения си ден. Софка ба засипана от благопожелания за личния си празник от почти всички колеги. Тя празнува, макар и с известно закъснение именно с Преслава и Павел, а от кадрите ясно се вижда, че Лоренцо е доста резервиран към Гринго по време на празничната вечеря. 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Jon

Jon

06.12.2021 | 18:15

Tsiganska rabota pak hte i nadyva mytrata

Отговори
2 1
Най-вероятно

Най-вероятно

06.12.2021 | 16:48

Е видяла голям Х?Й

Отговори
2 0
Маргарита   Бонацо!

Маргарита Бонацо!

06.12.2021 | 14:42

Голяма грешка Софи. Пак ще си счупиш ръката!

Отговори
2 3
Баба

Баба

06.12.2021 | 13:06

Е хубавите е но по детски групава

Отговори
5 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?