1939

Обрат в отношенията на Галена и Преслава, има ли връщане назад?

Галена и Преслава, които от пет години насам не са приятелки, след като се изпокараха коя да вземе наградата за "Певица на годината", се появиха за първи път от много време насам на едно и също парти

Двете се появиха на рождения ден на любимия нощен клуб в Студентски град, а от събитието има много доказващи снимки. Но и една голяма въпросителна, която вълнува техните почитатели. 

Топ звездите на "Пайнер" се озоваха заедно на рождения ден на "Planeta By Eleven" на 1 декември. От снимките в албума на клуба забелзваме, че освен тях с присъствие са се отчели още Емануела, Илиян, Теди Александрова, Роксана, Диона и т.н. 

Фенове на лекия жанр веднага отбелязаха, че липсват общи снимки на двете фолк гърли, което вероятно означава, че враждата между тях продължава с пълна сила. Илиян пък е в добри отношения и с двете, тъй като се е щракнал за спомен с всяка от тях, неразбиращ какво има още да делят и защо са дали гръб на прекрасното приятелство, което имаха преди години.

Партито по случай първия рожден ден на любимото нощно заведение е било грандиозно и много изискано, а ВИП гостите са останали да купонясват до ранните часове на следващата сутрин. А най-интересното е, че трите големи звезди - Емануела, Галена и Преслава бяха избрали и трите цвята на украсата - черно, бяло и зелено, пише show.blitz.bg

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Къде е най-добре да бъде разположен зоопаркът в Пловдив?