49

Обрат в NOVA! "Капките" с още един водещ и попълнение в журито

Водещите на централната емисия „Новини“ по Нова влизат в шоуто „Като две капки вода“, съобщиха от телевизията. Ники Дойнов ще е в журито, а колежката му Ани Салич пък става водеща заедно с титулярите Димитър Рачков и Герасим Георгиев-Геро. Това обаче ще се случи само в рамките на три благотворителни предавания в подкрепа на деца в неравностойно положение. Сезонът стартира на 12 февруари.

Телевизията е подготвила нещо, което не е правено досега в родния ефир, а именно – благотворителен минисезон на „Като две капки вода“. Той ще се развие в три последователни вечери, посветени на три каузи в подкрепа на деца с проблеми. Те ще се излъчат на 12, 13 и 14 февруари. Участие в тях ще вземат осем звезди, които ще излизат на сцената в дуети с талантливи деца. Публиката ще гласува за своите любимци, а парите от есемесите ще бъдат за благотворителност.

Звездите, които ще видим в минисезона, са Ненчо Балабанов, Калин Врачански, Краси Радков, Тити Папазов, Маги Джанаварова, Люси Дяковска, Деси Слава и Вики Терзийска от „Мастило“. Единствено последната не е участвала в шоуто досега. Известно е, че тя прекара няколко години далеч от сцената, след като се омъжи и роди две деца. Но напоследък прави опити да се завърне под светлините на прожекторите.

В осморката в новия минисезон има трима души, които са печелили формата. Това са Ненчо Балабанов, Калин Врачански и Краси Радков. Останалите – без Вики, пък са били на крачка от победата, така че се очертават три силни вечери.

В журито по традиция ще влезе продуцентът Магърдич Халваджиян, но останалите трима са нови лица. Това са Ники Дойнов, Илиана Раева и световноизвестният цигулар Веско Ешкенази. Приходите от първата вечер ще бъдат за превенция на насилието над деца и в помощ на деца, които са жертви на физическо и емоционално насилие. Втората вечер ще е посветена на децата, които не могат да говорят, а третата – на тези, които имат проблеми в развитието.

В тази инициатива Нова телевизия работи с УНИЦЕФ. Тя обаче е само подготовка за основния сезон на „Капките“, който се очаква да тръгне на 19 февруари. За пръв път шоуто ще върви в неделя вместо в понеделник. Най-вероятно ще се конкурира с „България търси талант“ по Би Ти Ви. Водещи на основния сезон ще са Рачков и Геро, както миналата година. Кои ще са в журито, от телевизията ще съобщят на 14 февруари – след финала на минисезона. Очаква се да се запази миналогодишният състав – Хилда Казасян, Димитър Ковачев-Фънки и Юлиан Вергов.
 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?