Следвайте ни

Обрат в NOVA! Гала с шокиращи думи за коронавируса

viber icon

Гала вече няма търпение да се върне в ефир, след като вече повече от седмица е вкъщи заради заболяването си от коронавирус. Водещата на „На кафе” обаче шокира последователите си с думите, че е намерила положителното от коварния вирус. Тя вече няма нужда да спазва социална дистанция от гостите и колегите в „На кафе” и ще може да ги прегръща на воля.

Водещата вече се чувства много добре, както и изглежда и очевидно ковидът, който кара у дома, е зад гърба й. Допреди дни телевизионерката обилно се оплакваше от силно главоболие.

Гала съобщи, че чака отрицателния си тест и веднага ще се появи в студиото, където от понеделник са другите ководещи, с изключение на Андреа Банда Банда, която също е заразена.

Според Гала тя отново ще седне на масата с Юлиян Константинов, Гери Малкоданска, Георги Блажев и т.н. още в края на тази седмица или най-късно в началото на другата, пише "Хотнюз". 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Нина Попова

Нина Попова

13.11.2020 | 11:11

Докога ще гледаме тази против на жена! Толкова е нагла и е време да бъде сменена с ново лице! Колко години вече ни се натрапва!

Отговори
3 0
Боро

Боро

12.11.2020 | 23:28

Мечтая поне един ден да не виждам, да не чувам за Тази Гала, но телевизия и мрежи само за Гала говорят. За съжаление остаря, изхаби се, износи се, природа.

Отговори
4 0
Боро

Боро

12.11.2020 | 23:23

Не е ли възможно поне един ден за тази Гала да не се пише, да не се показва, всяко нещо с времето си, да преди години беше актуална, но преди години.Вече визията и не е същата, и изобщо изчерпана е, вече досадна. Ще бъде достойна за уважение да бъде самокритична и да се оттегли и да не отегчава всички с присъствието си в телевизията и в мобилното пространство. Но все пак собственика на Нова е този който ще я свали от ефир, както нея така и други дами в напреднала възраст и не така лицеприятни, не можем да бъдем вечно млади и красиви, за съжаление. Не се подигравам и не злобея, и аз съм на 60 +, но какво да се прави, важното е да сме здрави. С уважение

Отговори
3 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?