1939

Обрат в bTV: Любима водеща сяда на стола на Биляна Гавазова в сутрешния блок

След като Биляна Гавазова напусна bTV, колегата ѝ Златимир Йочев носи целия товар на сутрешния блок на гърба си, но слуховете твърдят, че това няма да продължи още дълго


След дълги месеци търсене шефът Антон Хекимян най-накрая е избрал коя да наследи внезапно напусналата Биляна Гавазова. Това е Алекс Кръстева. Бившата водеща на „Тази събота и неделя“ се завръща на работа след година майчинство и най-вероятно ще я направят лице на „Тази сутрин“. Александра Кръстева, за която преди време стана ясно, че е сестра на певицата и актриса Антоанета Добрева – Нети, слезе от екрана в края на май миналата година, като съобщи, че е бременна. Преди дни тя и съпругът й – бизнесменът Владислав Стоянов, отпразнуваха първия рожден ден на своя син Виктор.

В бТВ първата година на бебето обикновено е моментът, в който майката се връща н работа – там рядко ползват допълнителната година отпуск, която се полага по закон. Алекс няма да направи изключение. Тя вече подготвя почвата за завръщането си в нюзрума, а дни преди рождения ден на детето се появи и на партито за 22-рата годишнина на новините в телевизията, пише "Уикенд".


Антон Хекимян няма как да върне къдрокосата си колежка в „Тази събота и неделя“. В новините също няма нужда от нови водещи. Алекс може да се окажа идеална партньорка за Златимир Йочев. Неговата бивша колежка Биляна Гавазова напусна през пролетта и оттогава той работи като вол сам в предаването с продължителност три часа и половина. То е замислено с идеята, че ще се води от двама души, които да си делят темите. Но това вече месеци наред не се случва.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Георги Илиев Митев

Георги Илиев Митев

29.11.2022 | 20:08

" От цвят на цвят" номенклатурите прелитат ! Повече пари за хубавците и жените ! Да ви имам таз пустата ви " крива " нива !

Отговори
0 0
Иванов

Иванов

29.11.2022 | 14:28

Да сложат Натали Трифонова или по добре Викито готева за водеща на блока а този коч Златимир Йочев да ходи да варди жена си Марина Цекова и малкия си син

Отговори
2 4
Биби

Биби

29.11.2022 | 04:29

О, о Алекс не е подходяща за сутрешен блок - новини. Повече ще се куми да показва външния си вид, отколкото отношение към събитията. Тук е нужно малко по-академичен вид, не манекенки!

Отговори
11 9
Баба Гицка

Баба Гицка

29.11.2022 | 08:45

Коя е подходящата за палето Хекимянчо. Онези, които ги показват почти по бельо?

Отговори
4 1

Анкета

Какво очаквате от кабинета „Денков-Габриел”