4232

Обрат: Спасиха имението на Елвис Пресли ВИДЕО

Търгът на имота след смъртта на дъщерята на Пресли Лиза Мари беше насрочен за четвъртък

Принудителният търг на имението на Елвис - Грейсленд е спрян. Съдия в американския щат Тенеси временно спря търга за възбрана на фамилното имение Graceland на легендата на рокендрола Елвис Пресли, пише Nova.

Търгът на имота след смъртта на дъщерята на Пресли Лиза Мари беше насрочен за четвъртък.

Съдия Джо Дей Дженкинс спря търга на предавано на живо изслушване в сряда.

Според решението на съдията първо трябва да се провери автентичността на документите, на които се основава принудителният търг.

Така той удовлетвори молбата на внучката на Пресли, актрисата Райли Киоу, която иска да предотврати продажбата на обширното имение в Мемфис със съдебен иск.

Компанията Naussany Investments & Private Lending твърди, че майката на Райли, покойната Лиза Мари Пресли, е използвала имота като обезпечение за заем от 3,5 милиона долара.

Въпреки това, според внучката, покойната й майка не е издала никакви документи на компанията за Graceland.Те са фалшиви, се казва в делото.

Лиза Мари Пресли, единствената дъщеря на легендата на рокендрола Елвис Пресли, почина внезапно от сърдечен арест през януари 2023 г.

Аутопсията установи късните последици от операцията за намаляване на теглото като причина за смъртта. Тя беше само на 54 години.

След смъртта семейството е въвлечено в продължил месеци спор за наследство. 

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?