46

Обрат с омъжената Цветанка Ризова! Замесиха един от най-известните певци

Изненада! "Омъжената" водеща Цветанка Ризова не е сключила брак. Новината, че журналистката се е разписала в гражданското със своя избраник - столичния адвокат Красимир Недев, се оказа прибързана. 

Тайнствеността покрай събитието накарала близките на водещата „Лице в лице“ и нейния приятел да коментират, че не е възможно Ризова и Недев да са сключили брак без изобщо да споменат затова. За повечето от тях новината за тайната женитба е фейк.

„Ще се радваме много да се оженят наистина, но още не са вдигнали сватба“, категорични са стари приятели на Цветанка Ризова.

Наскоро телевизионерката и любимият й мъж са се върнали от почивка в Гърция, но това определено не е било сватбено пътешествие, сигурни са техни познати.

Водещата на „Лице в лице“ и юристът от години са много близки с естрадната звезда Васил Найденов.

„Звучи като научна фантастика да сключат брак без Васил Найденов. Още повече, че Ризова и Красимир са споменавали, че ако се женят, ще поканят Кеца да им кумува, твърдят колеги на Ризова.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Масон

Масон

16.08.2022 | 15:01

Оффффф и кой го е грижа тази да ли е бракувана или не . Мен не ме интересува и без това нея гледам . Само се разтеглят локуми за тази и разни други подобни особи.

Отговори
1 0

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?