49

Обрат с Иван и Андрей! Това ли е краят на тв кариерата им? СНИМКА

Иван и Андрей обявиха, че скоро ще излезе тяхна официална автобиография. Това провокира стотици коментари в мрежата дали по този начин не подготвят аудиторията си за официалния край на телевизионната си кариера. Фактите обаче са малко по-различни.

Всъщност Selfmade не е автобиография, а списание и книга в едно. В повече от 200 страници изданието разказва историята на двамата водещи, като в него има богат снимков материал и дигитално съдържание.

По време на лайв в инстаграм новоизлюпените инфлуенсъри обявиха, че са първата корица на Selfmade в България, и вътре всеки може да прочете истинските им истории от първо лице. Освен това са включени интервюта на жените и семействата им, на близки приятели като Графа, Део, Ути, Николета Лозанова и Магърдич Халваджиян.

Самият Андрей с ирония подхвърли, че това четиво ще напълни жълтите издания с пикантерии. Ако това е вярно, означава само едно – „Опосумите“ най-после се изправят лице в лице с темите табу по техен адрес. Отговор на този въпрос ще даде самата книга, която излиза на 7 април.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?