49

Обрат с харема на Петър във "Фермата", татуираната Ния се оказа негова...

Обожанието към секссимвола на "Фермата" рязко се изпари. Актьорът Петър, който първоначално разполагаше с "харем" от почитателки, остана само с една фенка месец преди финала на риалитито.

От старта на предаването досега единствено фитнес треньорката Ния продължава да му се възхищава така, както в началото.

"За мен ти винаги си правил добри неща, аз лошо от теб не съм видяла!", призна татуираната участничка на Петър, след като той открито беше нападнат от двама други силни играчи – земеделеца Жоро и сервитьора Андрей. Двамата отдавна се дразнят на съотборника си от "Елбетица", но сега открито го обвиниха в лицемерие, манипулация, популизъм и голямо его.

Думите им ядосаха Ния и тя скочи в защита на любимеца си. "В игрите Петър дава не сто, а две хиляди процента от себе си. Прави го не само за да стигне до финала, но и ние, като отбор, също да стигнем там", заяви тя.

За разлика от нея, останалите жени в "Елбетица" не припадат по актьора и неговите стратегии. Балерината Мартина, актрисата Присияна и продавачката на цветя Еми отдавна се чувстват използвани като трамплин за амбициите му, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Лора

Лора

09.11.2023 | 22:45

Тук не става въпрос за Петър,като играч,но все рак трябва да да спазват някои норми в поведението и действията на играчите.Всеки се стреми към,м победа но не на всяка цена,а за хората гледащи предаването остава впечатлението, че Петър де стреми за контролира жените в отбора, манипулира ги постоянно,казва кого да воминират,държи се авторитарно,чува се само неговото мнение,а претендира за отборна игра,но това не е отборна игра а ДИКТАТ!

Отговори
8 9
Надежда

Надежда

08.11.2023 | 14:36

Българска злоба, какво искат от Петър? А тези, като Сергей, Жоро, са жалки мишки.

Отговори
27 12
В тая

В тая

08.11.2023 | 12:58

Ферма да не отглеждат мацки за харем.

Отговори
16 5
Яяяяя

Яяяяя

08.11.2023 | 11:08

У фермата и ХАРЕМ ЛИ ИМАЛО. И ЯЗЕ ДА НЕЗНАМ.

Отговори
13 4

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?