46
Следвайте ни

Обрат! Какви ги свършиха Мария Игнатова и Нойзи след сватбата

viber icon

Сватбата на Мария Игнатова и Ивайло Цветков-Нойзи бе сред най-коментираните и изненадващи светски новини през изминалите дни. Журналистът интелектуалец и бившата партньорка на Димитър Рачков се венчаха на скромна церемония в село Житен в присъствиeтo само на най-близките си хора. След това почерпиха роднините и кумовете в столичен клуб, собственост на брата на Мария. И когато всички си казаха, че по този начин двамата са се врекли във вечна вярност, се оказа, че Нойзи и новата му жена планират поредна сватба, на която да поканят всичките си приятели и роднини.

Решението за пореден купон се наложило заради множеството поздравления от техни познати, които се сърдели, че не са присъствали на церемонията в житен. Видният столичен бохем Ивайло Нойзи Цветков и не по-малко светската му половинка решили, че брачният им съюз заслужава да бъде почетен с по-голямо тържество.

Двамата запретнали ръкави и вече подготвят купона, който обаче няма да бъде в пищен и луксозен стил. Игнатова няма да се премени в натруфена бяла рокля, нито пък Нойзи ще е в костюм. Представят си веселбата просто като парти, на което да почерпят всичките си приятели.

Бившата водеща на „Х фактор“ и журналистът се ожениха на 26 септември, когато е и рожденият ден на блондинката. Двамата си казаха „да“ пред Бога в църквата „Рождество Богородично“ в село Житен, защото намират символика между името й и това на булката. Самият храм е част от манастир, построен през ХIII век, който е опожарен през 1650 г. и отново възстановен през 1880 г., пише „Галерия“.

Кумове бяха Алекс Раева и Александър Жеков, който е най-близкият приятел на Нойзи още от ученическите години в Класическата гимназия. На сватбата присъстваха и синът на Игнатова, и дъщерята на Ивайло. Халките, които си разменят, не са еднакви

противно на традицията. Тази на Мария е златна, а Нойзи избира неговата да е „метълска“, от черен волфрам - много модерна напоследък при браковете в САЩ и Англия.

Меденият им месец също няма да е традиционен по всяка вероятност ще е догодина и ще е съчетан с предстоящото европейско турне на група „Тото“ - любимата на Мария.

 

Коментари (6)

Доктор Ох сърби

Доктор Ох сърби

16.10.2021 | 18:41

Е.. не нон стоп. И аз бих я опънал с голям кеф.

Отговори
0 0
Кънчо Путкодеров

Кънчо Путкодеров

15.10.2021 | 17:35

Стара баба се е размомяла, цяло село пощурело

Отговори
3 0
Интелигентен

Интелигентен

14.10.2021 | 23:47

Язък, жалко за "красавицата" - Мария....! Егати мъжа..... ??? "Красавицата и звярът"- Тя има ли нещо в главата си -- какви деца ще роди от този, ако се случи ? Тъъъъъъъъъъъъпа.........

Отговори
5 6
Приятел

Приятел

14.10.2021 | 18:10

Бъдете щастливи.

Отговори
10 1
Бай Тошо

Бай Тошо

13.10.2021 | 16:32

Какво бачкаш - строя капитализма, как бе, интелектуалец съм! Не е като при комунизма да ви карат да бачкате!

Отговори
16 4
Рачков

Рачков

13.10.2021 | 15:55

Хвали старо, жули младо ... Пука ми на шапката

Отговори
16 4

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?