2374
Следвайте ни

Обрат и дълго пазена тайна за героите в "Братя"

viber icon

Разбулването на дълго пазена тайна и обрат в действието предстоят за героите в новите епизоди на „Братя“ тази седмица по NOVA.

Хората на Денис са шокирани, когато шефът им се барикадира в апартамента си, в компанията на новодошлия в групата Александър Акарди. Те все още не подозират за твърдението на Сандо, че е брат на бизнесмена. Самият Драго се съмнява в признанието му и търси начин да стигне до истината.

Животът на ММА-боеца виси на косъм и всичко зависи от ДНК-експертизата, която ще докаже или отхвърли думите му. 

Лора вече е напълно наясно с нелегалния бизнес, който Филип Карамитев управлява паралелно в „Кара Ботаникс“. След като заявява желанието си да бъде част от него, тя получава и първата задача, с която трябва да докаже своята лоялност към компанията. Какъв шок я очаква при изпълнението на ангажимента и ще има ли сили да се спаси от собствения си избор? 

Излизат резултатите от пробите на иззетата в последната спецакция дрога и следователите от ГДБОП са изненадани от тях.

Оказва се, че съставките са сходни, но не и същите като при „синята муха“, което повежда разследването във важна посока – Топал се бори с нова конкуренция на пазара и някой се опитва да му подбие цените с имитация на неговия амфетамин. Антимафиотите търсят начини да стигнат до съперника на Денис, за да разплетат цялата схема. Какъв е планът им?

Предстои да разберем!

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?