49

Обрат: Ето как Кичка и Панайотов тихомълком заметоха обидите под килима

Войната между Кичка Бодурова и Панайот Панайотов е потушена. Двамата големи родни музиканти заровиха томахавките, след като ги размахваха с грозни обиди.

Скандалът между изпълнителите избухна в средата на миналата седмица. Изпълнителят на „Момчето, което говори с морето“ обяви, че няма да пее заедно с Кичка на концерта й поради мижав интерес".

Изказването на Панайотов доведе до словесни нападки и вадене на кирливи ризи. Впоследствие се оказа, че проблемът между двамата е за пари. Бодурова не остана длъжна на колегата си. Кичка изригна мощно по негов адрес. „Не мога да пропусна, че човек с име на тракторист, талант на такъв и расте на редосеялка може да си позволява да коментира жена и артист като мен!", обяви Кичка.

Дни по-късно отношенията между двамата са изгладени. Кичка е простила на Панайотов за всичко. По думите й легендарният изпълнител се държал грубо. Не само към нея, но и към други колеги. Нарече ги „сульо и пульо". Това не успях да го преглътна. Точно грубото му отношение е причината да не участва на концерта ми в Бургас. Простих му. Просто трябва да затворим страницата и с усмивка да продължим напред“, каза в тв интервю Бодурова.

Не искам повече да коментирам нищо за това. Всичко за мен е минало“, каза пред "България Днес" Панайотов.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
125

125

07.07.2022 | 10:41

Ега ти ташака. Тя се казва Кичка, а се присмива на името Панайот. Да не казвам каква асоциация, предизвиква в човек името Кичка.

Отговори
0 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?