49

Обръща гръб на телевизията? Рачков сменя посоката и дава половин милион за...

Водещият Димитър Рачков е като фокусник, който постоянно вади някой нов номер от ръкава си. Последните години комикът разсмива телевизионните зрители със своите лафове, но сега е на път да се превърне в енергиен бос, показа проверка на „Уикенд”. Уплашен, че галопиращата инфлация може да стопи спестяванията му, водещия започва да строи собствена фотоволтаична централа.

Твърди се, че за новото си начинание Рачков е приготвил близо половин милион лева. Макар и огромна, сумата едва ли ще го озори много. Според запознати, той е изкарал парите само от рекламните клипове за залагания с Христо Стоичков. Не малко пари водещия си докарва и като водещ. Твърди се, че комикът е най-скъпо платеното в тв лице у нас. За всяко от изданията на излъчваното месеци наред по Нова телевизия „Забранено шоу на Рачков" той получава по минимум 20 бона. След като интереса към скечовете му намаля, от седмица комика пак е на екран с новото си предаване по Нова „С Рачков всичко е възможно”, в което гости ще са му известни българи. Рейтингът на първото издание беше доста висок, което потвърждава слуховете, че и заплатата на Рачков отново е в небесата и гони 50 000 лева на епизод.

Инвестирания от Димитър Рачков половин милион в слънчевата централа ще се изплати гарантирано, обясняват експерти. След като се купят слънчевите панели, тока от тях реално излиза почти без пари. При космическите цени на енергията през последните месеци, централата може да се възвърне само за 5-6 години, а самите слънчеви панели могат да работят около две десетилетия.

Близки до комика твърдят, че слънчевите панели вече са поръчани. Осигурен е и теренът, на който трябва да изникне фотоволтаичната централа. Чрез своя фирма Рачков е купил порутена къща в ямболско село, която върви с два декара двор. Предстои постройката да бъде бутната, а на освободилата се поляна да се наредят стотиците панели, които да произвеждат безплатен ток.

Централата няма да е първият бизнес, в който комика влага изкараните си пари. От година той и  братята продуценти Маги и Джуди Халваджиян са собственици на лъскаво кафене в столичен мол. Заведението се хвали, че предлага уникални сортове кафе, а минималистичният му и футуристичен дизайн е новост за цял свят

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Ей,Рачков!!!!

Ей,Рачков!!!!

18.09.2022 | 16:15

Понеже имаш богат инвест Тор - чичко Магьрдичко ! Препорьчвам Ти да се насочиш кьм Вятьрната енергия !!!! Някой Ще каже , че у нас няма ветьр Като Полша и Холандия ... Може и така да е... Но твоя продуцент е пачкаджия , Халтуро ! Кажи му да купи от Индия 10 000 слона ...Те Ще махат с уши - Ще правят вятьр !!!! Аре , Мека Ти глАва !

Отговори
5 0
Най - скьпо платения

Най - скьпо платения

18.09.2022 | 12:26

Халтураджия

Отговори
8 0

Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?