49

Облаци над двореца: Крал Чарлз III в конфликт с Кейт заради прилика с Даяна, ето каква

Интересно начало са имали настоящият крал на Великобритания и снаха му Кейт, която към днешна дата се радва на близки отношения с него

Писателката Кейти Никъл хвърля малко светлина върху донякъде напрегнатите отношения между крал Чарлз и Кейт Мидълтън в първите дни от престоя ѝ в семейството. По онoва време Чарлз не може да си обясни как стилът на Кейт я прави толкова обсъждана и харесвана.

Но защо? Очевидно кралят се е пренесъл в спомените за това как обществеността се фокусираше повече върху принцеса Даяна, отколкото върху него по време на напрегнатите им отношения.

"Нейната звезда веднага засенчи тази на съпруга ѝ, причинявайки ранни сривове в отношенията им. За Чарлз бе много трудно да го разбере, пише  jenite.bg. Той не можеше да осъзнае, че в епохата на новите медии да бъдеш принц, роден в кралско семейство и бъдещ крал е по-безинтересно от неоспоримата красота и характер на съпругата му.", пише Никъл.

 Чарлз отново се оказа изтласкан от светлината на прожекторите, когато Кейт влезе в картината и всички веднага бяха очаровани от нея.

"Чарлз понякога се дразнеше, че роклите на Кейт привличат повече вниманието на медиите, отколкото добрите му творби.", пише още авторката.

Чарлз също бил разстроен от това, че не прекарва достатъчно време с принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи. Както казва Никъл, той "е бил наранен, че не е виждал толкова много от внуците си от Кеймбридж, колкото би искал".

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
ВисокобюджетенМаскарад

ВисокобюджетенМаскарад

12.10.2022 | 22:57

По-вероятно е дъртият извратен Рептил да е искал да я търти из някое мазе на двореца,и снахата да му е сритала косматите топки,та за това .

Отговори
1 1

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?