Следвайте ни

Обичате свободата и доверието? Жените от тези 3 зодии са оперирани от ревност

viber icon

Ревността може да отрови всяка любовна връзка, а историята показва, че дамите сякаш са по-склонни към това разяждащо чувство. Има обаче няколко зодиакални знака сред представителките на нежния пол, които сякаш са оперирани от несигурност и ревност. Ето кои са те:

Овен

Като начало, ревността не е характерна за Овена. Ревността е сигурен признак за несигурност, а за Овните това не е характерно. Та те са винаги толкова уверени в себе си! Представителите на това съзвездие са твърде заети да работят върху себе си, да посещават партита и да общуват с толкова много хора, че просто нямат време да седят в ъгъла и да ревнуват, наслаждавайки се на негативното.

Стрелец

Много е странно, че тези свободолюбиви жени изобщо се впускат в такова приключение като връзката. Когато започнат да се срещат с някого, те не обръщат внимание на неща, които не са от значение за тях. Жените, родени под този знак, живеят в настоящето и ревността би означавала за тях излизане извън настоящето, което е напълно неприемливо за тях. Те са здраво стъпили на земята дами, които не искат да си губят времето с несъществени неща.

Водолей

Жените Водолей знаят, че връзката с мъж, който следи неотлъчно за всяко тяхно движение и контакт извън тяхната връзка, би било ужасно. Затова те уважават свободата на другите и държат никой да не ограничава и тяхната свобода. Те са независими и егоцентрични, а ревността е глупава и неестествена реакция за тях. Най-важното в една връзка за тях е разбирането, грижата и чувството за сигурност. И самите те се опитват да демонстрират любовта си при първа възможност. Освен това с удоволствие биха обградили партньора си с грижа и внимание през цялото си свободно време, пише Actualno.com.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?