46

Обърнаха палачинката: Кой плаче за Сашо Кадиев в "Преди обед"

Зрителите на "Преди обед" май обърнаха плочата и след като критикуваха сериозно месеци наред Сашо Кадиев заради поведението му и редовните му изцепки в ефир, сега май им липсва. Причината е, че са силно разочаровани от заместника му - актьорът Петър Дочев, който явно все още е прекалено видимо стресиран от ситуацията.

Пот се стича като река по челото на 31-годишния нов водещ в "Преди обед", на мнение на зрителите, които не спират да се шегуват на негов гръб в социалните мрежи. Дочев, по тяхно мнение, спокойно може да бъде конкуренция на Веселин Маринов, за когото мнозина казват, че се поти като снежен човек на слънце.

За това, че не се чувства удобно в новата си роля, говори не само обилното потене и невъзможността да отрони две думи, което Деси Стоянова се опита да замаже с непрестанно говорене, а и фактът, че се изпусна да попита в ефир кога започват рекламите.

Зрителите на предаването са категорични, че Кадиев липсва много и никой няма да е в състояние да го замени пълноценно. По-критичните дори отбелязват, че сега предаването простее до такава степен, че ще им се наложи да гледат Гала. Мнозина използваха страниците в социалните мрежи, както и официалната страница на предаването, за да призоват Кадиев да се върне, пише "Уикенд". 

Те даже написаха "Сашо, върни се!". Въпреки множеството недоволни има и такива, които пожелават успех на наследника на Кадиев и са убедени, че с времето ще се отпусне и ще задобрее. Петър Дочев дори призна лично, че е глътнал 2-3 бастуна, които трябва да изплюе.

Новият интериор на студиото също не бе подминат от критиките. Зрителите са категорични, че е много претрупано, тъмно и изглежда тясно.

Очевидно старанието да наподобява реален дом е претърпяло пълен крах. Не липсват и предложения за смяна на интериорните дизайнери, които очевидно не са се справили добре.

Всички тези критики обаче са нищо на фона на негативните реакции, които отнесоха новите попълнения в екипа – тийнейджърки и студентки, които занапред ще трябва да представят тенденциите сред младите. Сред новите попълнения е и щерката на Юлиан Вергов – Алена. Тя е натоварена със задачата да представя теми, вълнуващи хората на възраст от 18 до 25 години, т.нар. "поколение Z", пише още изданието.

Зрители обаче са категорични, че вместо да привлече младите, каквато е целта на предаването, ще ги отблъсне категорично с новите попълнения. В първото си тв включване Алена Вергова и останалите й три колежки – Рада Димитрова, Мира Христова и София Стринска показаха как се прави чай с мехурчета, което накара зрителите да отбележат, че благодарение на тях предаването се е превърнало в слаба имитация на "На кафе".

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Богомолка

Богомолка

11.09.2023 | 14:03

Плачат за за някакъв който никога бчне съм го гледал. Щом ви липсва и не харесвате това си писнете кафеварката по нова може да е по интересна с нейните панелки задръстени. Даже и през отпуска и почивка никой в къщи не гледа бТВ , нова , БНТ. Тези тв канали са забранени със домашния закон за задръсте и канали пълни с просташки предавания за селяндури. Това кой го гледа хора без работа и интереси . Любители на безсмислени предавания и глупости на килограм. Или просто изчакайте новото нещо да влезе в ритъм и да разбере как се прави предаване за ПРАЗНОГЛАВЦИ и задръстеняци. Може и той да почне да се лигави и да говори глупости и коментари не на място . Човека е актьор трябва му текст и сценарий иначе няма как да говори .

Отговори
3 4
Плачат за

Плачат за

11.09.2023 | 08:20

Сашко голям майтап . Толкова ли е интересно това шоу , що че искате да се върне на иното синче . Вместо да работите зяпате глупости. И кой ще седне да ги гледа тези даже и по време на отпуска или почивка . Даже и да съм в къщи не ги гледам тези национални телевизии. Предпочитам да книги или музика . Не гледам безсмислици.

Отговори
4 0
Тв критик

Тв критик

11.09.2023 | 08:02

Мале с какво се занимават хората , гледат и критикуват . Щом не ви харесва не гледайте . Аз не гледам такива предавания и не се интересувам от водещи декор и други подобни.

Отговори
3 0
Кадиев и НАТО вън

Кадиев и НАТО вън

11.09.2023 | 00:44

Вън ....

Отговори
7 1
Гггг

Гггг

10.09.2023 | 23:00

Стига месирски глупости. Не го искаме.

Отговори
7 0

Анкета

За кого ще гласувате на кметските избори в Пловдив?