49

Обърнаха му гръб: Юлиан Вергов губи роли в театъра и участия в тв ефира

Уж имаше много поддръжници във войната с Диана Димитрова, която го обвини, че я е пребил, но колегите на Юлиан Вергов, малко по малко започват да му обръщат гръб. Първо го махнаха от шоуто на Нова тв „Като две капки вода”, а сега е заменен в спектакъл, в който участваше заедно със своята учителка по актьорско майсторство – Цветана Манева. 

Спектакълът, в който се очертава Юлиан Вергов да прекрати участието си, е „За любовта” по текстове на Яна Борисова, която тази година взе награда „Икар” за най-добра пиеса. Това е единственото представление, в което към момента се изявява Цветана Манева. Възрастната актриса обяви през май миналата година, че слиза от сцената, но през есента се завърна именно в „За любовта”. Проектът беше замислен като театрално-музикален пърформънс, с който Яна Борисова да отпразнува своя юбилей, но тъй като се оказа успешен, последваха още много представления. Освен Манева, в него бяха ангажирани Юлиан Вергов, който се води неин любим ученик, Стефан Вълдобрев, Дарин Ангелов, Боряна Братоева и др.

Първото име, което изчезна от проекта, след като гръмна скандалът с побоя над Диана Димитрова, беше на Стефан Вълдобрев. Той досега не е се е изказал официално по темата. Когато след месеци мълчание Вергов обяви позицията си – че не е имал връзка с колежката си, че не я е бил, а само я е нападнал словесно заради нещо, което видял в телефона на 15-годишната си тогава дъщеря, родните артисти скочиха масово в негова защита. Стефан Вълдобрев обаче бе сред тези, които не написаха в социалните мрежи нищо по темата. 

От 24 април се очаква на мястото на Вергов в „За любовта” да излиза колегата му Александър Сано. Всички обявени към момента представяния след тази дата, са без Юлиан. Яна Борисова официално застана на страната на актьора в конфликта му с Диана Димитрова. Тя публикува на официалната си страница във Фейсбук неговата позиция, обявявайки, че безусловно го подкрепя. „Никога няма да спра да защитавам актьорите, с които работя. Никога няма да позволя да ги обиждат, заплашват или нараняват. Нямам други средства, но имам... думите! Внимавайте!

Юлиан Вергов е един от актьорите, с които работя. И аз се гордея с това”, написа Борисова. И въпреки това засега май не предвижда да го включва в свои проекти, след като изиграе това, за което е бил ангажиран преди скандала. Разбира се, възможно е отсъствието на актьора да се дължи на негова ангажираност в други проекти.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Някой

Някой

11.04.2023 | 08:43

трябва наистина да пребие лудата куч.ка, че да миряса.

Отговори
1 1
Най-вероятно Юли Вергов,

Най-вероятно Юли Вергов,

10.04.2023 | 17:04

както нежно и свойски го нарича луиза григорова, тепърва ще губи не само роли, но и други неща! Много надъхано публикува, че Дияна е водела неприличен чат с дъщеря му и призова хората да пазят децата си. С което косвено визира лоши хора, като например Дияна. Въпреки многобройните призиви обаче на фенове, той НЕ публикува "компрометиращите" според него писания на Дияна към дъщеря му! Което ме озадачи!!! Ако са толкова неприлични, то той не може да НЕ знае, че държи в ръцете си огромен КОЗ, чрез който може да сложи Дияна на място! След като НЕ даде публичност на тези писания обаче, значи или такива НЯМА, или НЕ са компрометиращи!!! Толкоз!

Отговори
3 2
Родител

Родител

11.04.2023 | 22:04

Не мога да се въздържа да изкажа удоволствие от коментара ,за първи път чета толкова интелигентен ,имало и умни хора!!!

Отговори
1 0

Анкета

Какво очаквате от кабинета „Денков-Габриел”