46

Обърна им плановете наопаки! Аксения хвърли бомба във "Фермата"

След трудния си старт  във "Фермата", Аксения успя да обърне късмета си. Участничката изненада всички с категорична победа в неделния дуел и с резултат 9:1 изхвърли от предаването мениджърката Мирела. По този начин отбор #СтариГерои изравнява отборната битка и резултатът е 3:3.

Още в първата битка Аксения показа, че Мирела няма особен шанс за победа - тя нацепи близо седим килограма повече дърва, ряза дървени летви като машина и беше много по-точна при стрелбата с пясъчни торбички, която превърна в красив спектакъл. Конкурентката ѝ не можа да достигне нейната издръжливост, прецизност и темпо, и си тръгна завинаги от риалитито.

Фенове на шоуто масово одобриха резултата. Ето някои от мненията за дуела:

"Аксения е машина!!! Сдържана, умерена, не подцени съперника нито за миг. Новите могат да съжаляват за нея. Натри им носовете на всички".

"Невероятна и много достойна жена! Браво, Аксения!!!      
Най-красивата победа, която съм виждала във Фермата.
Накрая дори не изрази радост от уважение към сълзите на противника. Без писъци, без подскачане.. Отборът ѝ помагаше на Мирела от уважение. Нещо, което дори самият отбор на Мирела забрави да прави когато видя как се проваля... Мисля, че този дуел повече от всеки друг показа космическата разлика в нивото на участниците на двата отбора и защо Аксения нямаше как да просъществува сред тези "нови" елементи..."

"Браво момиче, доказа им на Новите, че не си кифла. Игра за отбора си и победи! На мен ми се искаше да смачкаш Камелия, но на Старите герои им трябваше победа. А и никой противник не е за подценяване. Жалко за Мирела, стана жертва на Иванка, но в крайна сметка ще остане 1."

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?