Следвайте ни

Нумероложка разкри зловещо пророчество за 2020-а

viber icon

Четворката пробужда страхове, негативни емоции, конфликти. Може да има големи сътресения и бедствия.

"Такива години ни се дават, за да отработваме кармичните си програми и да се справяме с неща от миналото, за да можем да имаме едно по-добро бъдеще", смята нумерологът.

В Китай хората имат тетрафобия - фобия от четворки. Тетра означава смърт и страх. В китайския календар материална година е година с път на живота 8. Очаква се годината да бъде с материален характер. 

"Най-добра година ще имат хора родени на първото число, на 10-о, на 19-о, на 5-и, 14-и и 23-и. За тези хора предстоят изключително добри периоди, много новости, промени и възможности за рестартиране на живота", сподели още Милена Иванова.

Според нея в общ мащаб годината няма да е много приятна, но спрямо личната си нумерологична карта, всеки човек ще я преживее по различен начин.

Спецификата на годината е 6, 7, 8. Редуцирани тези цифри правят 3. Тройката дава по-добър шанс, след като нещата се объркат, да се подобрят и да отидат към по-добро, стана ясно още от думите ѝ.

"Няма да има много сватби тази година. Повторяемост на числата в никакъв случай не гарантира, че датата е подходяща", каза нумерологът.

Тя препоръчва да се търсят нечетните цифри, като 1, 3, 5, 7- те ще бъдат по-успешни.

Нумерологичната консултация се провежда в рамките на един час. Не повече, защото човешкото съзнание блокира и няма капацитет да възприеме повече, но трябва да се направят поне 3-4 консултации, за да може човек да добие представа.

"В областта на спорта е твърде възможно да има добри успехи. В това отношение прогнозите са добри", разкри Иванова.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?