2374

Нумерология: Разберете своя източник на сила според датата си на раждане

Всеки човек има нужда от енергийно зареждане. Нумеролозите разкриха къде всеки човек може да потърси допълнителни източници на енергия. За да направите това, трябва да извършите най-простите изчисления по дата на раждане.

Всичко, което трябва да знаете, е фактът, че човек не може постоянно да натиска газта и да върви напред. По време на пътуването до целта понякога трябва да спрете, в противен случай може да паднете до дъното.

Нумерологично изчисление

За да разберете откъде най-лесно да черпите сили, достатъчно е да разберете кое число управлява вашите енергийни потоци. За да направите това, трябва да съберете числата, които съставят датата ви на раждане, но не всички, а само деня и месеца на раждане. Например ако сте родени на 12 април: 1+2+0+4=7.

Оказва се, че в този пример номерът на покровителя, който контролира енергията на човек, е седем. Трябва да получите число в диапазона от 1 до 9, така че ако се получи например 13, повторете процедурата с полученото число, докато резултатът отговаря на условията: 1+3=4.

Вижте по-надолу как да дешифрирате личното си число:

Едно

Номер 1 казва, че за вас е най-добре да се храните с енергия от други хора. Най-добрата почивка и източник на мотивация и енергия е общуването с тези, които ви вдъхновяват. Най-добрият вариант е да се отпуснете в компанията на приятни личности, които знаят как да ви подкрепят и не ви критикуват без причина.

Две

Хората с номер 2 се хранят с енергията на Вселената най-добре в усамотение. Ако вашият покровител е двойката, тогава не забравяйте да намерите време за уединение и опити да се отпуснете, докато гледате филм или четете книги. Възстановяването на енергията ще бъде най-ефективно, ако никой не ви притеснява да правите това, което обичате.

Три

Числото 3 е духовно число, така че най-добрата почивка за тези, които го имат в изчисленията си, е четенето на молитви, медитации, мантри и други духовни практики. Също така ще бъде полезно да отидете на църква, синагога, джамия – в зависимост от вашата религия. Можете също да опитате да говорите с по-възрастен човек – баща, майка, баба или дядо.

Четири

Тези хора се хранят буквално от всичко. Вселената им дава енергия от всички възможни източници, но го прави строго дозирано. Това означава само едно – хората с такова число трябва да се отпуснат по различни начини. Петъчната вечер може да бъде посветена на среща с приятели, оставете събота за пътуване и промяна на обстановката, а неделя да се отдадете на общуване с близки, релаксация и медитация. Редът тук няма значение. Важното е разнообразието.

Пет

Числото 5 представлява равенство, перфектен баланс. Това означава, че тези хора трябва да почиват точно както душата или тялото изискват. Например, ако страдат от силна физическа умора, ще бъде възможно тя да се преодолее с интелектуални занимания. Ако на човек му е писнало да работи с главата си, ще му е полезно да ходи на фитнес или да спортува по друг начин.

Шест

Най-добрата почивка за тези хора са творческите занимания. Те трябва да творят, да създават нещо. Най-добрата реакция на другите в този случай е похвалата. Ако сте родени под контрола на шестицата, тогава имате нужда от възторга на някой друг. Правете това, което обичате, и се опитайте да бъдете най-добрият в него.

Седем

Числото 7 в изчисленията се получава за тези, които се възстановяват най-добре с помощта на съня, не само вечер, но и през деня. Хората с покровител седмица трябва да следват ежедневна рутина, като си лягат и стават приблизително по едно и също време. Така тяхното биополе ще стане неразрушимо и непроницаемо.

Осем

Това е материално число. Осем означава, че най-добрата почивка за вас е пазаруването и новите придобивки. Също така е полезно да почистите къщата в свободното си време, да я пренаредите, да закупите някои мебели и аксесоари. Преизчисляването на средствата се отразява положително и на енергетиката ви.

Девет

Числото 9 означава, че трябва да се отнасяте към почивката си възможно най-отговорно. Видът дейност не е важен. Можете да се отпуснете, полегнали на дивана, или можете да се отдадете на туризъм. Основното е да се направи навреме. Преумората се отразява изключително негативно на онези, чиито енергийни потоци се контролират от девятката.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?