1939

Нумеролог №1 у нас предрече какво ще се случи на предстоящите избори

Предстоящите избори на 02 октомври вълнуват не само социалогическите агенции, а и хората у нас, които могат да предричат бъдещето с помощта на науката. Ели Маринова е сред най-търсените нумеролози от години и съветвана редица звезди, политици и публични фигури. Специалистката разкодира посланията на числата и чрез тях дава безпогрешни прогнози за бъдещето. След като стана ясно с какви номера ще участват в предстоящите избори всички политически партии, Маринова обясни какви са скритите послания в тях, предаде "Флагман"

„Задават се измислени и невъзможни коалиции еднодневки след вота и нова порция напрежение между основните политически играчи. В най-силни периоди ще са Бойко Борисов, Корнелия Нинова и Христо Иванов, остава само да превърнат личната си енергия, харизма и идеи в политически дивидент“, коментира нумероложката. Жребият на ЦИК отреди на фаворитите на социолозите от последните месеци – ГЕРБ – номер 24. „Партията е основана на 03.12.2006 г. Числото от бюлетината е доста благоприятно и за формацията, и за лидера ѝ Бойко Борисов. Все пак то дава успех при определени условия – ако по време на предизборната кампания цари желязна дисциплина и добра организация. Жребият указва още, че кандидатите им по правило ще бъдат добре подготвени“, прогнозира Маринова. За Бойко Борисов тя изчисли, че се намира в силен житейски период, а трудностите вече са зад гърба му. „Продължаваме промяната“ получи от предизборното тото № 9. Според Маринова числото сочи край на един период и изисква задължителна вътрешна промяна чрез вземане на поуки. То съдържа в себе си и войната, и мира. При лидера Кирил Петков обаче се наблюдават и доста съвпадения чрез натрупване на три деветки.„Тази година е 6-а универсална за света, но като цяло и 9-а лична за държавата ни България. За Кирил Петков 2022 също е 9-а лична година, какъвто е и номерът на изтеглената бюлетина. Това съвпадение по-скоро засилва напрежението и драматизма и не подкрепя дипломатичността“, казва специалистката.

Доскорошният коалиционен партньор на ПП – БСП, ще се бори за народната любов наесен под № 28 в интегралната бюлетина. „На база датата на основаването на партията (10.04.1991) номерът е благоприятен и ще работи за постигане на добри резултати въпреки спада от последните години. Може би кандидат-депутатите ще са малко по-обрани от необходимото в представянето си, но те ще проявят добра воля и загриженост и ще имат мярка във всичко“, коментира Маринова. Тя смята, че Корнелия Нинова, която също като Борисов се намира в силен житейски период, отново ще трябва да доказва куража и силата си да тегли Столетницата напред. Сега обаче ще го прави с повече такт отпреди.Относно „Възраждане“ Ели коментира, че те са в лек дисонанс с 14-ата си позиция в изборния ферман. „Комбинацията от числа влиза в разрез с онова, което изповядват като философия и платформа, с датата им на основаване и със стратегията им на комуникация с обществото. Маринова е убедена, че бюлетина № 25 може да донесе късмет на „Демократична България“ (ДБ), стига хората на Христо Иванов да заложат на дипломация и откровеност. Отделно при лидера Христо Иванов се наблюдава и едно поличбено съвпадение.

На 13 септември той навършва 48 лета, а изборите ще са за 48-о Народно събрание.

Въпреки няколкото опита да се наложи в българската политика партията на Слави Трифонов сега ще играе мач за оцеляване с №19. Тук вещанията на нумерологията и на социологията имат известно съвпадение. Специалистката смята, че цифрата има лоша енергия. „Числото на бюлетината, която са изтеглили, е предупреждение за тях. Кандидат-депутатите трябва да внимават с обещанията, защото сега представянето на всички ще бъде наблюдавано от избирателите под лупа.

Що се касае до Трифонов, при него са възможни изненади от всякакъв вид и в двете крайности – и неочаквани проблеми, и неочаквани шансове“, анализира знаците на Фортуна експертката. От т. нар. аутсайдери на социолозите Маринова отличи ВМРО и „Изправи се, България“. Според нея най-малкото, което могат да постигнат, е класирането за парламентарна субсидия. По думите ѝ на партията на Мая Манолова се е паднало числото на Дева Мария – 17.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Ей сега,до неделя всички ще са нумеролози

Ей сега,до неделя всички ще са нумеролози

26.09.2022 | 20:55

N.1,ще гадаят и вещаят,а истината е,българи,гласувайте с разум и мисъл за доброто на България и бъдещето ни.Не бъдете с кофи на главите,невиждащи и нечуващи и не се оставяйте да ви подвеждат в политическия ви избор!Гласувайте,това е нашата държава и нашия дом.Каквото си го направим,така ще живеем!Вот на 2.10!!Вот-не вкъщи,не за гъби!!Бъдете разумни и единни за България,НЕ за чужди интереси!!!

Отговори
3 0
Защо пренебрегвате номера на китайката

Защо пренебрегвате номера на китайката

23.09.2022 | 07:55

Испанското правителство ще въведе временен и извънреден данък за най-богатите хора в страната, възлизащи на 1 процент от населението, предаде Франс прес, като се позова на министъра на бюджетните въпроси Мария Хесус Монтеро. Със сумата ще могат да се финансират помощи в подкрепа на средната класа и работниците, които пропорционално допринасят най-много за финансирането на обществените служби, каза тя. Данъкът ще е по модела на този, въведен за големите банкови и енергийни групи в страната, и ще влезе в сила догодина за период от две години. Във Великобритания министърът на финансите Куази Куартенг трябва да представи така наречения "спешен мини-бюджет" на новото правителство, с който се цели справяне с кризата с поскъпването на живота. Съкращаване на данъците и допълнителни правителствени заеми се очаква да бъдат в основата на мерките. Някои неща от плановете на правителството вече са ясни. Става дума за определяне на таван от 2 500 паунда годишно за енергийните сметки и допълнителна помощ за най-уязвимите. Увеличението на националните осигурителни вноски, въведено от предишния финансов министър Риши Сунак през април, за финансиране на здравеопазването и социалните грижи, ще отпадне от 6 ноември. Това, което британците ще научат днес засяга най-вече икономиката. Посланието на Куартенг е, че Великобритания може расте с по-бързи темпове, ако частният сектор бъде освободен от данъчното бреме и регулации. Финансовият министър каза тази седмица, че е възможно да се повиши ръстът на брутния вътрешен продукт до 2,5%, ако плановете му бъдат изпълнени. През последните 12 години на управление на консерваторите, ръстът на националния доход обаче е бил средно с 1,5%, а заплатите на повечето работници са в застой. Институтът за фискални изследвания коментира, че има малко доказателства, че намаляването на данъците и дерегулацията предлагат "чудотворен лек" за стимулиране на растежа. От института смятат, че идеята за намаляване на данъците за постигане на устойчив растеж е доста хазартна.

Отговори
2 0
Защо пренебрегвате номера на китайката

Защо пренебрегвате номера на китайката

23.09.2022 | 07:49

Идват народни бунтове. Тенденциите на макроикономическите показатели (безработица и лихвени проценти - основно), натиска на ЕС, реванша на Цветан Василев, Божков не е забравил, стоките изчезват и още, и още. Подгответе се за "улична" справедливост. Каквото и значи това.

Отговори
5 0
Западняк

Западняк

23.09.2022 | 03:47

Шарлатания par excellence! Посолете и малко сол отгоре.

Отговори
4 0

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?