Следвайте ни

Нямате шанс! Мъжете от 3 зодии са с ледено сърце

viber icon

За някои зодии от мъжете е по-трудно да изразяват емоции или да се оставят свободно на чувствата си. Те не се справят, ако жената до тях е по-ранима и чувствителна и не понасят да виждат някого да плаче. Затова връзките с тях са изпитание. Вижте кои са те, според "The Saxon".

Овен

Огнени знаци, които са много импулсивни и страстни. Те са твърдоглави, упорити, инати и за тях е трудно да се съобразяват с друг човек и да проявят съчувствие. Но има шанс да ги размекнете, ако им покажете, че ги обичате истински и че няма да ги предадете. Изглеждат хладни, сякаш проблемите на другите са им безразлични и мислят само за своите. Не им пука, когато някой до тях плаче и мислят, че този човек драматизира. Така нараняват близките си и разбиват сърца.

Рак

Тези зодии са мили, нежни, грижовни. Мъжете, представители на Рак, често са като принцове от приказките - правят жестове, изненади, обсипват с внимание, държат се кавалерски. Но не успяват да разберат жените и да откликнат на чувствата им. Раците си живеят в свой собствен свят и им е трудно да се поставят на мястото на околните. Виждат само своята гледна точка и не могат да разберат как са наранили някого.

Козирог

Те наистина са много сериозни зодии. Отговорни са, посвещават се на ученето и работата, имат много амбиции и искат да постигнат успехи. Служат си с логиката и не харесват хората, които са водени от емоциите и чувствата. За Козирозите това е слабост. Те поставят на първо място работата и успехите, затова не очаквайте да ви съжалят, ако плачете заради разбито сърце или предателство от близък. Те се справят сами с проблемите си, не очакват помощ и затова не разбират уязвимите хора.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?