Следвайте ни

Нямат равни! Жените с тези 5 имена са най-специалните

viber icon

Всички знаем, че името на един човек говори много за него и винаги е първото нещо, което научаваме, когато се запознаваме с някой нов човек. Името ни служи през целия ни живот и е едно от главните неща, с които ни помнят.

Има имена, които правят по-голямо впечатление от други и носят по-силен заряд със своето уникално съчетание от букви и скрит смисъл. 

Тези имена дават на притежателките си една определена харизма и силна енергия.

Днес ще ви разкрием кои са най-силните женски имена.

Александра - всички имена, започващи с буквата “А” носят положителен заряд, но името Александра на гръцки означава “смела” и “защитничка”, което прави дамите, носещи това име едни изключително смели, инициативни и борбени жени.

Виктория - това име означава “победа” и всички дами, носещи това има са родени победителки, които не се отказват лесно от своите цели, знаят какво искат и обичат да бъдат в центъра на събитията.

Анна - повторението на буквите в това име го окичва с една интересна харизма и жените с това име никога не остават незабелязани. То означава “благодат”. Жените с това име са красиви и изключително интелигентни и всички ги ценят високо.

Ирина - това е древногръцко име и означава “мир”. Дамите, носещи името наистина са много добри и миролюбиви, винаги са готови да помогнат и са невероятни приятели и брачни партньори.

Екатерина - това име означава “чистота” и дамите, които го носят са не само магнетични и справедливи личности, но са и изключително силни и не оставят никой безучастен към тяхната красота и мистерия.

 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?