Следвайте ни

Нямат равни! 3 зодии са със свръхестествени способности

viber icon

Под влияние на планетите си, тези 3 зодии са получили характеристики, които за другите могат да са донякъде приемливи или поне неразбрани, пише zajenata.bg.

Водолей

Не разбирате този знак на бъдещето? Не се и опитвайте. Това е напразно. Водолеят има сериозни вярвания, които след известно време могат да бъдат проявени, че са наистина реалистични и постижими, но дори след няколко десетилетия. Този знак има високи умствени способности. Не би било зле в бележник да съхраните някои от техните идеи, а ако успеете и да ги отгатнете, ето ви шанс да достигнете до вашето "дърво, на което растат пари", защото Водолеят стреми към това да бъде разбран и материалните неща не го вълнуват.

Риби

Въпреки че те се считат за най-емоционален знак, Рибата всъщност е много нестабилна. Въпреки това техните визии за бъдещето почти винаги са неопровержими. Те имат визуални и предсказващи способности. Погледнете представителите на този знак в очите и ако очите им не са изключително ярки, тогава те трябва да са доста странни. Знайте, че тяхната интуиция е на изключително високо ниво, че дори и с най-убедителните лъжи не можете да ги измамите или да заблудите.

Козирог

Този знак е като айсберг. Той е непонятен за околностите, поради липсата на реакции и имунитета му, дори и в най-драматичните сцени и обстоятелства в живота. Повечето хора остават изненадани от студеното им отношение. От друга страна, въпреки всичко, има хора, които ги обичат много. И това е наистина озадачаващо. За да разберем какво точно чувства един Козирог, трябва да имате свръхестествени способности.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?