4232

Нямат никакъв късмет! Зодиите, за които любовта е сляпа

Любовта е мистериозно чувство, което понякога може да ни въведе в заблуда и да ни направи неспособни да видим истинския характер на човека срещу нас

В астрологията има определени зодиакални знаци, които изглежда са особено уязвими в тази насока. Хората родени под знаците Рак, Дева, Водолей и Риби често пъти са в рисковата група да игнорират очевидните сигнали, че техният избраник не е правилния за тях.

Нека разбереме как тези 4 зодии са истинско доказателства, че любовта наистина е сляпа:

 

Рак

Лицата родени под зодиакалния знак Рак са силно подвластни на емоциите си. Когато се влюбят, техният естествен инстинкт да се грижат за другите може да ги накара да пренебрегнат червените флагове в отношенията си. Те често се впускат във връзки с партньори, които се възползавт от тях. Раците са склонни да дават множество шансове, благодарение на своята надежда, че всеки може да се промени към по-добро. Това ги кара често да остават наранени, когато свалят розовите очила на любовта.

 

Дева

Девите са практични по природа, но не и когато става дума за любов. Те често не виждат очевидните дефекти на партньора си. Те търсят перфекционизъм и понякога се заблуждават, че могат 'да поправят' своята половинка. С техния критичен ум, те може и да забележат слабостите, но любовта към партньора им взема връх. Девите обичат дълбоко и искрено. Надяват се, че с любовта и усилията си ще могат да променят нещата към по-добро. За съжаление, това често води до изтощаващи и едностранни отношения.

 

Водолей

Водолеите вървят по свой собствен път в живота.Но в сферата на любовта, техният свободолюбив дух може да бъде тяхната Ахилесова пета. Те не са съгласни с всеобщо приетите стандарти за "подходящ" партньор, което ги прави по-уязвими към избор на грешен човек. Привлечени от непознатото и различното, Водолеите могат да игнорират несъответствията в ценности и поведението. Водолеите искат да видят най-доброто в хората и често предполагат, че техния партньор ще се адаптира или промени, за да срещне техните идеали. Познайте дали това се случва?

 

Риби

Рибите са знак, който е символ на най-силната любов. Те плуват в дълбоките води на чувствата си и понякога могат да бъдат заслепени от своята желание да намерят душевен партньор. Рибите са изключително чувствителни и могат да се загубят във фантазии за това какво би могло да бъде, вместо да се съсредоточат върху това, което наистина е. Тази способност да виждат потенциал вместо реалност често води до несполуки в любовта. Трябва да се опитат да слязат на земята, защото иначе ще бъдат винаги наранени.

Любовта може да е сляпа, особено когато става въпрос за знаците на зодиака, но има и начини да се подсили нашата любовна интуиция. Приемането на реалистичен подход към отношенията може да помогне на тези 4 зодии да избегнат капаните на сляпата любов. Така че ще могат да избегнат капана на розовите очила и да видят нещата такива, каквито са наистина

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?