Следвайте ни

Нямат насищане! Зодиите, които искат най-много в любовта

viber icon

С някои  хора любовта се оказва мисия невъзможна, защото имат изисквания до бога и каквото и да направиш за тях, никога не са доволни. Характерно за тези хора е, че подбират много, докато намерят партньор, прощават трудно и имат нереалистични очаквания. Това обаче може да се дължи на зодиакалния им знак, тъй като според “Pink Villa” тези 3 зодии са най-изискващи в любовта.

Телец

Те се уверяват, че никога няма да си паднат по грешния човек. Искат да са предпазливи и отговорни, да не губят време и усилия. Правят първата крачка към някого, само когато знаят, че този човек отговаря на критериите им и може да стане идеален партньор. Намерят ли някой, който им подхожда, смятат го за перфектен и ще направят всичко връзката да проработи и да е успешна.

Скорпион

Тези зодии са много страстни и емоционални, що се отнася до любовта и връзките. Но, това не значи, че са импулсивни. Имат невероятно високи стандарти и трудно някой може да им направи голямо впечатление. Инати са, не са склонни да правят компромиси. Знаят какво искат и не биха се задоволили с по-малко. Търсят умен, лоялен и безкористен партньор.

Козирог

Много сериозни зодии, които обичат традициите и искат стабилна връзка. Те буквално си имат списък с качествата, които търсят у един партньор. Предпазливи са, не искат драми и измами, могат да са щастливи и сами, затова не бързат да се впускат във връзка. Не понасят повърхностните отношения. Ще чакат колкото е необходимо, за да намерят човека, който отговаря на високите им критерии и е перфектен за тях.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?