2374
Следвайте ни

Нямат ли срам! Измамници трупат пари от смъртта на Денис Теофиков

viber icon

Фалшива фондация се опитва да трупа пари на гърба на Денис Теофиков.

Дни след внезапната смърт на 21-годишния певец, близки на родителите му обявиха, че ще създадат фондация, която да помага на млади таланти от всички сфери на изкуството. По този начин баща му и майка му Атешкан и Венера Теофикови ще дадат възможност на млади творци да не подписват задължително договор с продуценти, за да развиват самостоятелно кариерата си.

Почти веднага след като новината бе обявена, измамници се опитаха да се възползват от огромния интерес и във виртуалното пространство се появи информация, че фондацията е основана и който иска, може да дари средства.

Оказва се обаче, че това е пълна лъжа. Организацията все още не е създадена, а Атешкан и Венера Теофикови в момента работят по въпроса. Веднага щом фондацията заработи, те ще го обявят официално и със сигурност тя ще носи името на Денис. Почернените родители вече са лансирали канал в YouTube, където ще публикуват неиздавани песни. Средствата, които се генерират от канала, ще отиват директно във фондацията. Първата публикувана песен вече е факт. Точно седмица след като Денис почина, баща му пусна баладата "Сърцето ми", която само за няколко дена събра над 600 000 гледания. Парчето е записано, когато Денис е на 16 години. 

"Няма да е последната, защото Денис остави много недовършени песни", споделя Атешкан. Почитатели на младия певец пък имат идея да съберат пари, с които да помогнат на родителите да откупят правата на вече издадените му парчета, почти всички, от които се превърнаха в хитове. 

Денис Теофиков си отиде на 24 октомври след падане от седмия етаж на блок в Цариградски комплекс. Жилището е на негов приятел, който в последствие беше задържан, тъй като в дома му бяха открити наркотици. Разследването продължава, а все още не е сигурно дали певецът сам е посегнал на живота си или просто е паднал, пише Галерия. 

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?