Следвайте ни

Нямат грешка! Тези 3 зодии са най-добрите приятели

viber icon

Имате добър приятел, представител на една от тези 3 зодии? Тогава сте голям късметлия! Или поне така твърдят звездите...

ВЕЗНИ 
Везните винаги са склонни да слушат и да ви дадат съвет, дори когато не го искате. Те са дипломати, които владеят отлично границата между умереността и драматизма. Имат страхотно чувство за хумор и са готови да направят всичко за вас, стига да знаят, че и вие бихте направили същото за тях. Дълбоките и разумни разговори са неизменна част от характера им, така че ако все още търсите някой, с когото да се чуете в три сутринта, вече знаете на кого да се обадите. Ако имате такъв човек в живота си, бъдете благодарни! 

КОЗИРОГ
Козирозите са един от най-лоялните знаци в зодиака. Те са сред тези, които биха могли да станат най-добрите ви приятели, защото се справят еднакво добре с това да бъдат твърди и чувствителни, когато ситуацията го изисква. Любовта им се печели трудно, но когато я получите, вече се радвате на истинска връзка, която не може да се разруши лесно. Отговорни, амбициозни и здраво стъпили на земята, представителите на този знак ще ви помогнат да се справите с проблемите и ще ви държат, когато сте готови да паднете. ​​​Те ценят искреността​​​​​​​ и се обграждат само с хора, на които биха могли да се доверят. Такива сте, нали?

РИБИ 
Откровени, верни, аналитични и прагматични, Рибите ви предизвикват да откриете своята смелост и креативност. Те винаги са до вас и ще ви помогнат да се справите с каквото и да било. Представителите на тази зодия трудно допускат на 100% някого във вътрешния си кръг, така че ако вече сте си заслужили мястото в такъв, помнете, че сте абонирани за едно страхотно приключение и приятелство. Editor's note: Това е абсолютната истина. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?