Следвайте ни

Нямат цена! Ето ги най-добрите съпруги според зодията

viber icon

Астролозите считат, че чрез зодиакалния знак може да узнаете всичко за конкретен човек. Чрез датата на раждане се разбира дали човек е стиснат или щедър, добър или жесток, верен съпруг или кръшкач. В следващите редове ще поговорим за жените и по-точно кои от тях са родени за семейство и всеки мъж ще се чувства като галеник на съдбата в съюз с тях. 

Астролозите смятат, че дамите от няколко зодии могат да направят щастливец всеки мъж и сплетете ли живота си с тях, ще сте ударили истинска шестица от тотото.

Жените от зодия Рак са най-добрите съпруги и майки. Представителите на тази зодия са готови на абсолютно всичко, за да направят брачния си живот щастлив и пълноценен. Те са безкористни и предани към своите съпрузи.

Често избранниците им осъзнават колко много дава за отношенията им тази жена и също решават да й останат предани.

Единствената отрицателна черта на представителките на този знак е прекомерната емоционалност и чувствителност. Раците имат склонност към драматизиране и преувеличение. Тези жени могат да стигнат до крайности, ако усетят, че бракът им е застрашен.

Жената Рак е отлична домакиня, която ще се грижи за съпруга и децата си. Тя е гостоприемна и отлична майка, която ще се грижи за благополучието на всички у дома. 

Добър би бил избора ви, ако се спрете и на представителка на зодия Овен. Тези дами са много енергични, страстни и целенасочени и умеят да пленяват всеки мъж. 

Не бива обаче да забравяте, че такава жена не трябва да бъде отегчавана. Овните обичат новите емоции.Представителките на този знак няма да сплетат съдбата си с дребнав и глупав човек. За тях е важно половинката им да е интелигентна, да се интересува от изкуство и да има широка обща култура. 

Въпреки привидната решителност и амбиция, жената Овен е много уязвима. 

Въплъщение на семейния живот е жената Дева. Тя е идеална домакиня и на първо място винаги мисли за семейството си. 

Нейното семейство трябва винаги да е добре облечено, спретнато, сито и удовлетворено. Къщата винаги ще е поддържана в идеален ред. Освен това тя се интересува от професионалните си успехи и обикновено жените от тази зодия имат хубава и доходоносна работа.

Девата се стреми да даде най-доброто на децата си - образование, възпитание и дори почивка. 

Мъжът, който е до нея, ще жъне много успехи, защото ще има надежден партньор и истински гръб в много ситуации. Той трябва да управлява компетентно семейния бюджет и да не харчи пари за дреболии. 

Ако предадете жена от зодия Дева, то тя е способна да прости, но ще й е нужно много време, пише jenata.blitz.bg.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Да, бе

Да, бе

02.08.2020 | 18:51

Жените Рак са добри докато изместят официалните съпруги....

Отговори
3 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?