Следвайте ни

Нямаш грижи! 3 фасулски трика чистят дома от най-лошото

viber icon

Ако ви е неуютно и тревожно вкъщи или в офиса, може би е време за енергийно почистване. Причините може да са много – спорове, недобронамерени гости или просто негативни хора, които са внесли в личното ви пространство енергийни нечистотии. Всичко това може да накара по-чувствителните хора да усещат безпокойство и дискомфорт. Преди да започнете почистването на дома си, непременно пречистете себе си – вземете контрастен душ, настройте се положително, пожелайте си нещо хубаво за себе си и близките си. По възможност изпратете децата и домашните любимци на разходка. Правете почистването от ляво на дясно, по часовниковата стрелка.

1. Сол и вода

По време на влажното почистване използвайте подсолена вода – около 2 с.л. обикновена сол на 6 л вода. Изчистете с тази вода пода, огледалата и другите отразяващи повърхности, особено внимание отделете на ъглите, праговете и недобре осветените части от помещенията. По този начин ще почистите дома си от негативната енергия. Желателно е да прилагате метода веднъж месечно или след боледуване, неприятности, голямо количество гости или посещение от неприятни личности.

2. Огън и дим

Свещите са още един начин да пречистите пространството от негативна енергия. Обиколете със запалена свещ цялото жилище, като се задържите по-дълго при ъглите и тъмните зони. Добре пречиства и ароматът на тамян или пък ароматните пръчици. По време на този ритуал може да прочетете молитва или просто да пожелавате добри неща за себе си и близките си.

3. Звук

Помещенията се пречистват отлично от отрицателните вибрации с помощта на камбанен звън, природни звуци, пеещи чаши. Минете със звънче из целия дом, като отново обръщате внимание на ъглите. Така не само ще пречистите пространството, но ще хармонизирате енергията и ще се настроите на позитивна вълна.

Знаете ли, че...

Може да използвате домашните любимци, за да проверите дали в дома ви има негативна енергия. Ако те изведнъж се почувстват зле, започнат да нервничат или да боледуват, опитват да спят по-близо до входната врата или направо да избягат от клетката или от вкъщи, значи може би е нужно да направите енергийно почистване на пространството.

mila.bg

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

123

22.03.2020 | 08:56

Ходих да пречиствам входа на блока рано сутрин със звънче, сега съм пред кабинета на личния лекар

Отговори
0 0

Грижите

22.03.2020 | 08:52

Са около дома ти, там как става разчистването, айде де..!?

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?