49

Няма връщане назад: Нана Гладуиш заживя в лукс, ето кой сяда в стола на Ромина в "На кафе"

Нана се показа от хола на луксозното си имение в Америка, за да си вземе сбогом със зрителите на „Съдебен спор“ и да подкрепи новата му водеща Ромина Андонова-Тасевска. От два месеца Гладуиш живее в страната неограничените възможности заедно със съпруга Джонатан и сина Джейсън.

Англичанинът е успешен бизнесмен, който продаде своята компания, но продължава да се занимава с нея и винаги е бил с отлични финансови възможности. Наследникът им пък иска да стане новият Григор Димитров и обучението му в Америка ще е много по-лесно, отколкото в София. Нана не споделя къде точно в САЩ живее подобно на Зуека, който пък две години се опита да скрие, че е станал испанец. Тя обаче бе в къси панталонки, а през прозореца на хола й се виждаше екзотична растителност с палми, така че със сигурност е в някой от топлите щати като Флорида, пише "Минаха години".

И докато Ромина пое „Съдебен спор“, в „На кафе“ все още не са решили кой ще заеме мястото й. В понеделник на стола на жената на Дарко Тасевски седна също футболна съпруга, майка на две деца.Силиконовата брюнетка Деница Стоянова обаче отсъстваше във вторник, заменена от актрисата София Бобчева. В началото на седмицата обаче плътно до Гала седеше Владо Николов, който ит три години с променлив успех е част от „На кафе“. Той дори подари голяма коледна звезда на Гала и видимо се чувстваше у дома си в студиото, а от държанието на водещата става ясно, че той безспорно й е любимец. Преди години разтропаният бизнесмен водеше рубрика за странни явления и случки, учеше зрителите как да правят коктейли. И в това няма нищо чудно, защото от повече от 20 години управлява и притежава една от най-известните фирми за внос на висококачествени питиета. Затова и няма нужда от висока заплата, каквато в предаването на Гала не дават. Той просто иска да си начеше крастата, понеже е завършил ВИТИЗ в единствения клас, специално подготвен за Сатиричния театър, и е състудент с Люба Пашова.

„Участвахме в масовки на спектакли с Татяна Лолова, Стоянка Мутафова, Катя Паскалева, Георги Калоянчев, Никола Анастасов. Имахме шанса да се докоснем до гения на тези колоси“, спомня си 50-годишният актьор. След като завършва театралната академия, Берлинската стена пада, хората излизат по площадите и въпреки че са готвени за щат в Сатирата, младите артисти се оказват безработни. Владо се сдобива и с първото си дете дъщеря, и се оглежда за стабилни доходи. Започва в маркетинг отдела на фирмата, която сега ръководи, и твърди, че си обича работата. „За бизнеса е значимо и умеенето да ръководиш. Не да очакваш, че хората ще са ти подчинени поради йерархията, а да ги мотивираш“ издава рецептата за успешен бизнесмен Николов, който е баща и на двама синове. С жена си се запознават в бар, а тя го дарява с трите деца, без да са се венчали официално. Дали Владо Николов ще остане постоянен панелист в „На кафе“, продуцентите още не са решили. Той просто замества отсъстващия заради ангажименти Дарин Ангелов.

Междувременно на масата около Гала ще се изреждат още претенденти за мястото на Ромина, независимо от пола им. Николов обаче е с едни гърди напред в състезанието, не само защото от три години е част от дамското предаване. Той преживя истинска лична трансформация и от закръглен дългокоско се превърна в строени господин с елегантна прическа, на когото не можеш да дадеш половини век. Твърди, че се дължи основно на храненето, като спрял меките сирена и месото, но пък няма сила, която да го спре да хапва риба и пица. В панела се очакват и други промени, така че нищо чудно Влади Николов, който е и адаш на прочутия спортист, да седне постоянно до Гала, ако бизнесът и голямото му семейство го позволят.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Таяьвече не

Таяьвече не

12.12.2023 | 17:11

Ни интересува . Фукла.

Отговори
1 0
Само каква

Само каква

12.12.2023 | 12:22

Мъжка е направила сигурно си мисли вече , не съм водеща в просташко шоу, вече съм боташка .

Отговори
1 1
Не ни пука за тези

Не ни пука за тези

12.12.2023 | 12:21

Фльорци и парвенюта .

Отговори
2 1
И на мен хич

И на мен хич

12.12.2023 | 16:08

Не ми пука за такива като теб, щото си бай никой

Отговори
1 0

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?