46

Няма връщане назад: Ивон на Коко Динев пое по стъпките на майка си

Талантът се предава в семейството на Ивон, която смело пое по стъпките на гласовитата си майка. Преди броени дни дъщерята на певицата Анелия и бизнесмена Коко Динев отпразнува своя абитуриентски бал с пищно парти, на което тя блестеше като принцеса. 

Порасналата Ивон се отпусна, хвана микрофона и запя пред всички гости, доказвайки на кого е дъщеря и че музиката е кръвта й. Плътно до нея беше звездната й майка, която се замисли дали да не направи дует с Ивон и да я настани в Пайнер. 

Гостите били приятно изненадани от нейния певчески талант, за който не подозирала дори Анелия. Ивон запя емблематичната песен на майка си "Погледни ме в очите", а също така и неостаряващия хит на Преслава "Водка с утеха". 

Трябва да отбележим, че Ивон се е щракнала и с гостите на тържеството, а сред тях има и едно момче, което я гледа особено влюбено, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Буца

Буца

04.06.2022 | 19:15

Какво друго да пее край чалгари ставаш чалгар . Тази ако я питат за някой певец в друг стил музика от джаз до опера няма да знае никой.

Отговори
2 0
Браво момичета изпразнете ги всички около себе си

Браво момичета изпразнете ги всички около себе си

04.06.2022 | 00:45

Радост за всички

Отговори
3 0
Е стига вече с това духане

Е стига вече с това духане

04.06.2022 | 00:43

Духът ама друго си е да пеят. И двете ги правят добре. Така че можем само да им се радваме. Големи сладурани са. Смело го духат и да пеят.

Отговори
2 2
Дрън,

Дрън,

03.06.2022 | 23:54

глупости. Детето е развалено отдавна и няма лечение.

Отговори
4 0
Анти чалгар

Анти чалгар

03.06.2022 | 14:36

Какво друго да пее щом цял живот слушаш чалга с лв ще почне . Това не е слушали друга музика . Със сигурност не знае да назове друг стил музика .

Отговори
6 0

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?