46

Няма такава любов! Новият на Джулиана Гани я срази с подарък

Като в приказките, любимият на Джулиана Гани я заведе през девет планини в десета, за да се откъснат от натоварения си график и да отбележат една година от началото на любовта си. В техния случай обаче планините са пет, защото двойката посрещна личния си празник в луксозна къща във вилна зона Ярема, която се намира на южния склон на Витоша. 

Там пък е събирателна точка на пет планини ​- Витоша, Верила, Рила, Лозенска и Плана планина. За празника Теодор беше подбрал снимки с моменти от изминалата година, които бяха закачени над голямо сърце от червени балони. Специалният й подарък беше огромно мече с корона и тематична торта с надпис: "Обичам те до луната и обратно!".

Изненадата видимо разчувства Джулиана, която записа емоционално обръщ​ение към Теодор, което качи и в социалните си мрежи, отбелязвайки, че това е една от най-трудните й, но смислени години в живота й. Почитателите й отбелязват, че единственият пропуск в събитието е отсъствието на питка, която Теодор прави отлично и всъщност е първото, с което точно преди година успява да я впечатли.

Припомняме, че през януари трябва да се роди техният наследник, който ще носи име с буквата на майката на Джулиана ​- К. Преди събитието обаче ги очаква още пътуване до Чехия и още един голям празник ​- първородният син на Джули - Давид, ще стане на 3 точно на 31 декември. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Таня

Таня

08.12.2022 | 01:02

Палавата Джулка..индийски сериал..

Отговори
2 3
Биби

Биби

07.12.2022 | 01:46

Дори няма какво да се каже . Остави първото си детенце и хукна и то веднага с други и за капак забременя. Първият мъж ли, приятел ли беше може да е всякакъв, но поне си гледа детето, а тя??? Ужас!!! И тоя ще е ден до пладне.

Отговори
8 3
БИБИ СКЪПА

БИБИ СКЪПА

08.12.2022 | 13:06

Остави хората да си гледат живота,както на тях им е кеф,не бъди толкова злонамерена......Пък и не ти влиза в работата,кой,какво и що...... Живота си и е неин и в него важат ,единствено и само ,нейните правила..... Ако ти имаше нейните възможности,щеше да си същата.....вЕрвай ми... Весели празници ти желая....!!!!

Отговори
4 2

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?