46

Няма срамна работа: Стефан Илчев смени професията

Гласовитият нашенец е дал кариерата си на пауза

Стефан Илчев, който преди няколко месеца обяви, че напуска обиден България, защото не оценявали таланта му и ще търси щастието си в чужбина, не е прокопсал особено.

Певецът замина за Италия с голямата кошница и обяви, че ще прави международна кариера. Плановете му да разтърси Апенините обаче на този етап не се осъществяват.

Той действително се изявявал веднъж седмично в бара на 5-звезден хотел в Милано, където пеел стари италиански шлагери, навлечен в бял смокинг. Бившият имитатор на Лили Иванова обаче допълвал бюджета си, като през деня се трудел като момче за всичко в хотела. В ангажиментите му влизало и да бъде асистент на ВИП гостите, нещо като „специално пиколо” – да доставя покупките им от бутиците по стаите и да ги снабдява с това-онова, пише "Уикенд". 

Илчев планирал да запише и песни в едно от големите музикални студиа, но на този етап нямал тази възможност. Той събирал пари, за да ангажира студиото за няколко часа, където да реализира 3 авторски композиции. В гилдията обаче са скептични към бъдещата му звездна кариера в Италия, най-малкото защото говорел езика доста дървено, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Музика

Музика

03.10.2022 | 13:06

Да облича роклята и даде прави на Лили може и да има късмет. Щом я имитира , добре то в Европа е модерно мъже в рокли да пеят. Даже печелят евровизията.

Отговори
2 1
Горкия

Горкия

03.10.2022 | 13:01

Да го ожалиш за едното пеене сега слугува. Кой знае да ли ще стигне до някое студио . Ще си остане пиколо.

Отговори
1 1

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?