49

Няма скрито-покрито: Илиян избухна след "Игри на волята"

"Няма Илиян, няма "Супергерои" - това беше краткият коментар на Илиян след последните събития в "Игри на волята", при които синьото племе се разпадна, а останалите в него членове бяха "разграбени" от другите две племена.

Ако сте пропуснали, именно Мани и Фейгин изпълниха плана, който имаше т.нар. "Света Троица" - да саботират битката и така "Супергероите" да останат в миналото. Двете участнички успяха да скрият части от пъзела по трасето, което на практика направи невъзможно нареждането на пъзела и даде добра преднина на Непобедимите, които завършиха втори.

И докато някои наричат с какви ли не епитети Мани и Фейгин за действието им, то Илиян има съвсем друга версия за събитията, които се случиха в негово отсъствие. 

"Това го чувствам и като моя победа. Много щеше да ме е яд, ако планът не беше изпълнен. Изискваше се много смелост, беше най-адекватното нещо, което можеше да направят, за да се съхранят", заяви той.

В сторитата си той сподели мнението и на Туджаров от миналия сезон на шоуто.

"Да имаш смелостта да направиш такъв голям ход не е за всеки. Евала, момичета! Много пъти е било обмисляно през сезоните, но за първи път някой наистина го прави", пише той. 

Илиян сподели и мнението на свой последовател. "Истината е, че на стратегическия ход на Мани и Алекс се надяваха всички, но никой нямаше смелостта да го направи. Реално всички облажиха от него и отидоха, където искат", пише vbox7.

 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Mani (@manuela_tonevaa)

 В личния си профил Мирела направи на пух и прах Мани и Фейгин, като откровено им се присмя. Брюнетката дори пусна стори с видео кадри от самата игра, придружени от доста ироничен коментар.

 

 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Iliyan Tsvetkov (@itsvetkovv)

Дали Мани и Фейгин продължават да са фаворитки за голямата награда за някои, предстои да разберем, но след подобен гаф - като това да скриеш части от пъзела по трасето и така да дадеш сигурна преднина на отбора си, едва ли ще им е лесно да задържат зрителското одобрение. И все пак, такова със сигурност не липсва, може да бъдете убедени в това.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Изнервен

Изнервен

28.10.2022 | 13:13

Мисля че Плямпалото Виктория и нейния възлюбен-напълно заслужават това ! Много големи претенции, а и двамата са Умерено-Слаби играчи, всъщност.При една директна много-компонентна битка на крякащата Виктория с Мани-Изтинатанще лъсне:"Най-крякащите слабаци(Цецо вече елиминиран) ще са Вън !-къдетонимже мястото.Браво Мани-"на зло куче -зъл Прът".

Отговори
11 5

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?