2374

Няма скрито-покрито: Частна детективка разкри признаците на изневяра

Частната детективка от Обединеното кралство Али Харис изброи най-често срещаните признаци за изневяра на партньора. Нейните наблюдения са публикувани от New York Post.

Най-често тя е молена да намери изчезнал човек, да разбере подробностите от биографията му и да установи дали партньорът кръшка настрани. За целта Харис организира пешеходно или автомобилно наблюдение, а също така събира информация от различни източници. Благодарение на дългогодишен опит, жената е формулирала списък с признаци за изневяра.

Харис вярва, че кръшкачът или шавливата неверница обикновено внезапно се загрижват за външния си вид: купуват си нови дрехи, правят си нови прически, сменят си парфюма. Друг признак за възможна изневяра е желанието да се носи мобилния телефон навсякъде със себе си от страх да не остане без надзор. Трябва също да се внимава, ако партньорът изведнъж започна постоянно да почиства историята на търсенията си в Интернет и категорично не иска да обсъжда чувства и съмнения.

В заключение детективката обясни, че нарочно боядисва косата си в червено и носи ярки дрехи, въпреки че колегите й обикновено се опитват да не привличат вниманието върху себе си, но тя следва друга логика.

„Като ме гледате, няма да имате съмнение, че съм частна детективка. Харесва ми да помагам на хората, защото често се превръщам в последната им надежда да стигнат до истината“, каза тя.

„Повечето хора смятат, че да си частен детектив е бляскаво, но това далеч не е същото, което се показва по телевизията. Понякога трябва да седя в колата с часове с периодични откъсвания до тоалетна. Прекарвам се много време в търсене на улики в интернет. Но е и удовлетворяващо, защото всеки случай е различен и изисква индивидуален подход, а това прави работата на частния детектив интересна”, споделя Али Харис

По-рано американският психолог Даниел Акон говори за един от основните признаци на изневяра в една връзка и предизвика полемика в мрежата. Той смята, че такъв признак е внезапната промяна в поведението на партньора. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?