Следвайте ни

Няма прошка! Тези 3 зодии отмъщават до дупка

viber icon

Всеки в живота си е искал веднъж поне да отмъсти на някого. Астролозите обаче считат, че някои зодии доста по-често стигат до отмъщението, а и изпитват истинско удоволствие от него, пише tialoto.bg.

С кои зодиакални знаци трябва да внимавате най-много?

1. Скорпион

За никого не е изненада, че хората от зодия Скорпион са най-отмъстителни. Ако вбесите човек от този знак, най-добре напуснете града или поне променете адреса си. Ако сте предали Скорпион или сте го накарали да страда, не ви чака нищо добро, все пак той има отрова в опашката си. Този човек ще се превърне във ваш смъртен враг до края на живота ви и дори да не може веднага да ви отмъсти, със сигурност ще си направи пъклен план как да ви го върне тъпкано в обозримо бъдеще.

2. Риби

Рибите може да изглеждат невинни, състрадателни и добри, но тяхната крайна чувствителност е нещо, от което трябва много да се пазите. Ако нараните умишлено човек от тази зодия, ако го засегнете ненужно, вие сте обречени – рано или късно очаквайте нож в гърба. Рибите не са така прецизни в отмъщението си като Скорпионите, но все пак помнят лошото завинаги и ще намерят начин да си го върнат. Може да минат години след като сте се отнесли зле с човека от тази зодия и изведнъж да разберете, че той е причината, поради която са ви съкратили наскоро от работа.

3. Телец

Хората от зодия Телец също имат репутацията на много злопаметни същества. Ако се отнесете лошо с човек от този знак, разяреният бик в него ще се развихри както си знае и ще ви гони до дупка, докато ви прободе с рогата си. Този бик ще търси отмъщение и докато не се убеди, че ви е направил нещастни, няма да се успокои. Вярно е, че ударът на Телеца не е така свиреп като този на Скорпиона, но все пак ще ви засегне по доста неприятен начин. Телците просто са упорити същества и никога не прощават лошото.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?