3906

Няма по-стилни от тях: Ето кои 4 зодии са най-модни и секси

Няма по стилни от тях: Ето кои 4 зодии са най-модни и секси. 

 

Овен

Жените от зодия Овен са почитателки на индивидуалните решения. Този огнен знак винаги намира креативни начини да изрази себе си чрез облеклото и се откроява от тълпата с уникалния си стил. Те успешно съчетават в тоалетите си сексуалност и елегантност.

Овните обичат всичко модерно и необичайно и бързат да пробват всяка нова тенденция. Дори в най-обикновения магазин ще намерят много стилни неща, а ярките аксесоари ще ви помогнат да създадете уникален външен вид. Най-интересното е, че представителите на знака дори не трябва да харчат пари за луксозни марки: те успяват да изглеждат страхотно дори и в най-обикновените дрехи.

Лъв

Грациозните Лъвици винаги са готови да експериментират със стил. Те следят новостите в света на модата и се вдъхновяват от работата на стилистите. Изборът на облекло никога не е случаен: всеки детайл от изображението винаги е внимателно обмислен.

Лъвиците избират луксозни материи, ярки аксесоари и модерни обувки. Представителите на знака винаги привличат възхитени погледи, а уникалният им стил предизвиква възхищение и желание за подражание. Интуицията подсказва правилните решения, а визията и гримът им съответстват на настроението им. В същото време Лъвиците успяват да изглеждат елегантни дори в пижами и не спират да търсят себе си.

 

Близнаци

Тази ефирна зодия предпочита нестандартните решения. Близнаците успяват да комбинират несъвместими неща благодарение на своя моден усет и изобретателност. Когато избират дрехи, те нямат против да бъдат креативни, ако е възможно. Гардеробът им определено не може да се нарече скучен: всеки външен вид е обмислен до най-малкия детайл, отразява вътрешното им състояние и им помага да постигнат целите си. Представителите на знака охотно харчат пари не само за дрехи, но и за бижута, козметика и парфюми.

Интересни аксесоари помагат за създаване на ярки изображения. Близнаците винаги балансират на ръба. Гениалният въздушен знак превръща и най-двусмислените на пръв поглед визии в шедьоври на модното изкуство.

Стрелец

Представителите на знака винаги следват модните тенденции и се стараят да изглеждат стилни. Те са щастливи да отделят време за грижа за себе си, но няма да се притесняват, ако са пропуснали най-новата колекция на популярна марка. Като цяло, те предпочитат прости, но стилни тоалети за всеки ден.

Освен това представителите на знака ценят собствения си стил, лесно комбинират предмети от различни колекции и създават уникални образи. Стрелците не са тези, които следват сляпо модата. В гардероба им можете да намерите както екстравагантни тоалети, така и неща от "раклата на баба". И това изобщо не ги притеснява - те са безразлични към правилата и често противоречат на авторитетното мнение на стилистите.

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?