4232

Няма пари ли? Ергенът Алек се фука със супер луксозна придобивка СНИМКИ

Упорит слух, че Ергенът Александър Младенов всъщност е беден като църковна мишка, се завъртя в интернет пространството

Според клюката Алек заблуждават дамите в предаването за финансовите си възможности и околосветските воаяжи, докато банковата му сметка била празна.

Зоркото око на Intrigi.bg обаче забеляза любопитни детайли в облеклото и аксесоарите на Алек, който говорят за доста висок стандарт на живот. Освен марковите дрехи на Ralph Lauren и Armani, които очевидно са предпочитани в гардероба му, Младенов е любител и на скъпите часовници.

На ръката му блести скъпарски аксесоар на популярната марка часовници „Baume et Mercier“. Специално моделът, който носи Алек, струва 7100 лева на официалния сайт на швейцарския гигант. Сума, която не всеки може да си позволи, особено ако разполага с оскъдни финансови възможности.

Проверка в търговския регистър установи и друго доказателство за завидните авоари на Ергена. Неговата фирма „Фригос“, която се развива в сферата на логистиката и транспорта, е доста печеливша е генерира солидни приходи всяка година.

Алек разкри, че предпочита да прекарва ваканциите си на каравана, което звучи бохемско, но пропусна да спомене, че самият той притежава кемпер за 50 000 евро.

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?