46
Следвайте ни

Няма лоша реклама! Какви ги свърши Деси от "Фермата" в bTV, "На кафе" и NOVA

viber icon

"Българската Ким Кардашиян" е рекламен трик. Смятам, че много неща се изписаха, къде верни, къде - не. Не смятам, че съм стигнала твърде далеч. Когато е трябвало, между мен и Ким Кардашиян е имало някаква прилика. Днес, бих казала, че изобщо не си приличаме“, заяви Деси от „Фермата“ в интервю за Woman.bg.

36-годишната Деси Павлова от София бе втората, напуснала "Фермата" този сезон и първият ратай, изгубил дуел. Твърди, че се връща се у нас преди 4 години, за да даде последен шанс на родината си. Преди това живе в САЩ 13 години. В Ню Йорк завършва журналистика. У нас първо работи за новините на bTV, след това става част от екипа на Гала в Нова, където започна поредица, която трябваше да я превърне в българската Ким Кардашиян.

“Моите очаквания за престоя ми във „Фермата" се оправдаха. В стопанството се сблъсках с начин на живот, който е много по-различен от този, който водя в ежедневието си. Две седмици бяха напълно достатъчни да предизвикам себе си, като изляза от зоната си на комфорт. Така човек може да стигне до катарзис - първо изгаряш като феникс, а после отново се раждаш. Разбира се, ще продължа да следя предаването“, казва журналистката, която се сближила с Ванчето, Живка и Сия.

„Смятам, че и в реалният живот ще се срещнем“, твърди тя.“ Да изкараш съзнателният си живот в Америка е нещо, което те формира за цял живот. Още в първите дни в САЩ се сблъсках с един много различен манталитет от този на българите. Най-силно впечатление ми направиха усмивките на местните хора. Където и да отидех - от аптека до кино, американците винаги бяха усмихнати. Усмивката е част от възпитанието им“, казва още тя.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Биткойнър

Биткойнър

07.10.2021 | 15:45

Как лесно и бързо да печелим криптовалута Биткойн, само тук и сега : http://bitcoinzavseki.blogspot.com

Отговори
1 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?