4232

Няма лъжа, няма измама! Валерия празнува РД сама, Евгени е аут СНИМКА

Миналата година покрай рождения ден на хубавицата отново имаше скандал с Евгени

 

Победителката в "Ергенът" Валерия отпразнува 26-ия си рожден ден в компанията на четириног приятел и за пореден път подхрани слуховете, че любовта й с ерген №2 Евгени Генчев е само за пред хората.
 
"Ако има нещо, което ме прави истински щастлива, това е любовта на животните. Половината от живота ми е по-смислен, именно защото го инвестирах в онези, които имаха най-голяма нужда и те си заслужиха всяка секунда от моето време и цялото ми сърце! Заедно имахме много щастливи, но и болезнени моменти. Те ме научиха какво е любов в най-чистата ѝ форма", написа моделката, която така и не спомена партньора си в щастливия й ден.


 
Заради провала на ерген №3 Алек Младенов, който остави две моми разплакани и просто избяга, а в първи сезон Виктор Стоянов просто по форма даде пръстен на Капитонова, Евгени и природозащитничката са принудени да го играят влюбени. Иначе Валерия излиза с младия Георги, който също като нея помага на изхвърлени животни. Двамата дискретно показват в социалните мрежи снимки от еднакви пътувания, но засега тяхна обща снимка не е изтекла.

Миналата година покрай рождения ден на хубавицата отново имаше скандал с Евгени, не само защото много фенове отбелязаха, че тя се държи ужасно с него, но и защото ясно се виждаше, че не е сред желаните гости на партито, припомня Hotnews.bg. В клипа, разпространен в интернет от миналогодишното празненство, се видя как в ключовия момент, в който на рожденичката са поднесени две торти и всички я снимат, пианистът се приближава до нея и нежно слага ръка на кръста ѝ.

Тя обаче, въпреки че е уж щастлива и усмихната, рязко сменя физиономията си и му казва нещо. Тъй като е шумно, Евгени явно не я чува и пак се приближава до нея, но тогава вече, доста по-рязко, Валерия му отправя категорична реплика в смисъл да не я приближава. Този път Генчев отговаря "Доооообре" и доброволно се отдръпва от уж младата си годеница, пише hotnews.bg.

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?