1553

Няма да я познаете! Камелия на Чоткин се стопи

Любовта прави чудеса! Камелия, годеницата на победителя от „Хелс Китчън“ Лъчезар Чоткин, е категорична - отслабнала е с диета и воля, няма фотошоп.

Тези дни русенката, която също участваше в кулинарното шоу, изненада феновете си с коренно различна визия. Изцяло вталена и със скулесто лице, тя бе обвинена, че е обработвала снимките си допълнително, за да изглежда с 20 кг по-слаба.

„От една години насам правя проби върху себе си. Режимът е лично мой, аз съм го създала и се храня по него всеки ден и отслабвам. Балансиран е и изпробван лично върху мен“, разказва Камелия, оставяйки впечатление, че се има за опитно зайче.

Диетата на Камелия обаче не е безплатна. Затова тя агитира своите последователи да й пишат на мейл, за да им даде насоки и начин на плащане. Това подразни потребителите, които недоумяват откога пухкавелката е станала сертифициран диетолог и защо се смята за отслабнала.

Факт е, че годеницата на Чоткин не предлага снимки от типа „преди и след“, както правят повечето мотиватори в мрежата. Дори напротив – на фотосите си в Инстаграм Камелия се старае да се снима от кръста нагоре или така, че да прикрива тлъстинките.

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?