Следвайте ни

Няма да познаете Хекимян след последната рокада в bTV СНИМКА

viber icon

Драстична промяна във външния вид на Антон Хекимян забелязаха зрителите. Повишеният в директор в медията журналист седна в стола на Венелин Петков преди по-малко от месец, но стресът вече му се отразява.  Той е свалил повече от 10 килограма и отново изглежда като гимназист. Някои тв маниаци дори питат в социалните мрежи дали Антон не се е разболял.

Вече няма помен от надутите бицепси и мускули, за които в годините той хвърляше толкова пот и труд във фитнеса, за да изглежда като привлекателен мачо и манекен от списание. Лицето му също се е изменило, а бузите са се вдлъбнали навътре. Вече носел дори 2 номера по-малки костюми. Отслабването обаче не се дължало на нов хранителен режим или пък актуална диета, а на стрес. Покрай повишението Антон едновременно се радвал и притеснявал от хилядите отговорности, с които отсега нататък ще бъде натоварен. Приятелите му тъкмо си мислели, че ставайки шеф, Тони вече нямало да се буди в 5 сутринта и да бърза за ефир, а най-сетне ще се наспива, но самият той призна, че му се налагало да става даже още по-рано – в 4 часа, пише "Ретро".

Графикът му станал свръхнатоварен и почти не се задържал в дома си. Най-тежко му било, че вече нямало да бъде ежедневно на екран, а живите ефири щели много да му липсват. Въпреки това именно той ще бъде водещ на предстоящите предизборни дебати, тъй като от медията все още не смеели да се доверят на заместника му Златимир Йочев, който отскоро е в техния екип. Макар и той да е журналист с опит, не бил толкова обигран, колкото Хекимян.

Роднините на арменеца се радвали за повишението, но майка му и баща му съвсем се разтревожели, че заради новата работа и почти денонощните ангажименти в телевизията изобщо нямало да му остава време за личен живот и мечтата им да ги запознае със снаха все повече им се струвала невъзможна. Родителите на бившия водещ на „Тази сутрин“ от години пожелават сватба и внуче на сина си и били притеснени, че вече почти е подгонил 40, а все още е ерген. В същото време обаче, по ирония на съдбата, Хекимян следва стъпките на ексшефа си и бивш другар Венелин Петков и в професията, и в живота. Припомняме, че Петков стана баща на син Йоан от спортната журналистка Николета Маданска едва през миналата година, на 49-годишна възраст.
 

Коментари (6)

Бунтата

Бунтата

19.03.2021 | 21:11

Колкото да се мъчат гербарите да правят пиар,не им вървят нещата!!! Навсякаде се намират начело със джипкаря и каскета!!! Пак свачище във искърското дефиле!!!! Гласувайте за гроб и ще има свачище и даже на равен път!!! Нали трябва да се краде.

Отговори
0 0
Бунтата

Бунтата

19.03.2021 | 21:08

Защо малчът медийте за измислината акция на каскета???? Защо си мислят,че са хванали руски шпиони??? Толкова им дреме на Русия за нас,че даже ни забравиха че съществуваме?!! Тази измислена американска простотия не вярвам някой истински българин да повярва!!!!

Отговори
1 0
Бунтата

Бунтата

19.03.2021 | 21:05

Добре,че го махнаха от екран този арменски лизач!!!! Намразих бТВ заради този палячо!!!!

Отговори
1 0
Габи

Габи

16.03.2021 | 19:51

Със сигурност той не липсва на зрителите.Не обичам ненаситните натегачи.

Отговори
8 1
Габи

Габи

16.03.2021 | 19:49

Със сигурност той не липсва на зрителите.

Отговори
3 3
Хъъъм, къде видяхте разлика?

Хъъъм, къде видяхте разлика?

16.03.2021 | 16:28

Пак е на левия тротоар

Отговори
5 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?