Следвайте ни

Няма да повярвате с какво се занимава Мегз след фалита

viber icon

Скандално известната дизайнерка Миглена Каканашева-Мегз вече се вихри на ново поприще след като преди няколко месеца бизнесът ѝ с дрехи фалира. Мегз стана носител на наградата „Златна игла“, но това не спаси бизнеса ѝ. Но брюнетката е известна с гъвкавостта си и бързо се е преориентирала към бизнес за изготвяне на програми и анализи за себеразвитие. Новината съобщи Каканашева в социалните мрежи.

„От около година работя по този проект и за мен беше истинско предизвикателство да сформирам екип и изготвя модел на работа. Събрала съм екип от над 20 специалиста в областта на психология, психоанализа, хюман дизайн, астрология, нумерология, тета лечение, акашови записи, рейки, регресия, невролингвистично програмиране. Създох бизнес модел, в който, чрез помощта на този екип, ще се изготвят и продават програми и анализи за себеразвитие, пише hotnews.bg.

Какво означава това? Имате проблеми и не се чувствате добре емоционално, но не знаете как да се справите с проблемите. Ние ще ви направим необходимите тестове и ще ви изготвим план за действие. Имате проблеми с партньора си - ние ще ви направим необходимите тестове и ще ви кажем върху кои зони да работите. Искате да бъдете насърчаващ родител и да помогнете на децата си да развият максимума от заложбите си? Ние ще ви насочим кои са силните и слабите им страни и ще ви дадем план за действие. Всичко това ще се случва онлайн и ще бъде на достъпна цена“, обясни миньончето.

Мегз уточни, че проектът ще стартира през месец май. Самата тя е завършила „Психология“ и е специализирала „Психоанализа и здравна психология“ в Англия, откъдето идва интересът й. „През последните няколко години животът ми ми поднесе много изпитания. И лично извървях пътя на промяната. Отлично знам какво е да си затънал в проблеми и да не знаеш как да се оправиш. Но знам и изпитах също лично какво е да се изправиш на крака и да намериш обратно пътя си нагоре. Моделирах този път и го превърнах в продукти за личностно развитие", сподели още тя.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (6)

Айде бе

Айде бе

22.04.2021 | 22:34

Завършила психология в Англия ама друг път .Пълен смях.

Отговори
8 0
Читател

Читател

22.04.2021 | 21:59

Това кукуринго цъфнало та вързало та съвети ще дава .

Отговори
10 0
мая

мая

22.04.2021 | 16:58

Прави с..... ки на Карбовски

Отговори
9 1
Като Лик

Като Лик

22.04.2021 | 21:06

Да и на Кошпировски и на Джуна взети заедно се прави! Тя гледа на гол пъп и на частите отзаде! И много познава! Срещу 1000евро на сеанс, ще ти бръкне и в портофела с двете ръце!

Отговори
6 0
Музикант

Музикант

22.04.2021 | 14:39

Предполагам, свири редовно на флейта?

Отговори
13 1
Granchov

Granchov

22.04.2021 | 13:23

Zanimava se s lapane na zamojni chlenove.

Отговори
16 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?