Следвайте ни

Няма да повярвате на каква кола се качиха Преслава и дъщеря ѝ СНИМКИ

viber icon

Преслава има повод да се гордее със семейството си, особено след като баща ѝ се превърна в притежател на най-стария трабант. Затова се похвали самата изпълнителка, кaто за доказателство приложи снимка с грамотата, връчена на татко й в Несебър. До дядо Кольо с купа се усмихва дъщеричката й Паола, пише Hotnews.bg. Става дума за автомобил, който и друг път е печелил ретро ралита- „Трабант 600", произведен през 1963 година.

Липсата на финансови проблеми и многото свободно време позволяват на бащата на Преслава и Ивелина да се наслади на голямата си страст - старите автомобили. Той с години издирва любимия си трабант и се изръсва сериозна сума, за да го купи. Сериозни средства му трябват и за поддръжката и съхранението на возилото. За тези негови удоволствия помага сериозно Преслава. Тя не пести пари, щом става въпрос за родителите й. Това е и причината таткото на певицата да спре да работи като шофьор.

Майката Янка също предпочитала да отделя повече време за внучките си Виктория и Паола, вместо да е на постоянна служба. Немското возило е било рекламирано не само от собственика му, но и двете му известни дъщери, като едната-Ивелина дори го кара на рали в Добрич. Преси пък често позира с него.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Стига с тази

Стига с тази

17.08.2021 | 12:50

овца. То не беше мъжа, детето, сестра й, сега за баща й пишете. Каква е тя? Фактор ли е в политиката, изкуството, обществото?! А детето е грозно като баща си. Жалко, защото е момиче.

Отговори
0 2
Киро пора

Киро пора

17.08.2021 | 09:26

Вие сериозно пресити ехе с тая стара кола немога да повярвам само Марица би пуснала тази тъпа новина за Преслава ме боли х

Отговори
2 1
Мюмюн

Мюмюн

16.08.2021 | 22:37

А защо главата на чавето е квадратна?(

Отговори
4 2
Отговор на Мюмюн

Отговор на Мюмюн

17.08.2021 | 09:43

Винаги е била такава

Отговори
2 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-сериозният замърсител на въздуха в Пловдив?