Следвайте ни

Няма да повярвате! Компания плаща, за да пиете вино вкъщи

viber icon

Пандемията може и да се отрази много лошо на социалния ни живот и всички да усещаме липсата на удоволствието да изпием по чашка  навън с приятели, но добрата новина е, че човек може да си пие виното вкъщи и да получава пари за това, пише в. "Мирър".

Винарската компания "Хън уайнс" си търси дегустатор. Той не само ще получава 200 британски лири, но ще може да се радва и на безплатен целогодишен запас от напитките на марката, доставен директно в дома му.

Звучи като сън, но компанията със седалище в Лондон държи да пробие на пазара, като доставя вино в кенчета. Но също така възнамерява да узнае мнението на обикновения потребител и поради тази причина си търси платен дегустатор.

Вината на бранда са произведени в Южна Африка, а кенчето е изцяло рециклируемо. Кандидатите за дегустатори въобще не е необходимо да имат професионален опит, а просто трябва да са истински любители на виното. Заявките за участие се регистрират на сайта на компанията до 9 март, като кандидатите трябва да са навършили 19 години, пише cross.bg.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай